Daria avea 15 ani, când a fost împinsă la sinucidere de proprii ei colegi. Tragedia care a cutremurat un întreg oraş

Daria Rotariu a fost o tânără sensibilă, rănită mortal de batjocura celor din jur. Intrase în vara acestui an la Liceul Anghel Saligny, din Feteşti, însă a rezistat mai puţin de două luni alături de colegii care nu conteneau în a o jigni. Zilele trecute Daria şi-a pus capăt zilelor.

R.B., duminică 08 decembrie 2019 , 13:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daria Rotariu s-a sinucis din cauza altor elevi care o hărţuiau, spun apropiaţii. Nu a fost ajutată nici de sistemul educaţional românesc, pentru care bullyingul aproape că nici nu există, nici de profesori. Cunoscuţii sunt şocaţi şi revoltaţi de sinuciderea Dariei, scrie romaniatv.net.

Citeste si: Două femei au fost găsite moarte în locuința unui bărbat din Dolj

"Un motiv pentru care şi azi, ca şi când eram elev, îmi permit să SCUIP sistemul eduaţional din România! Bully-ul din păcate a învins! Eu la rândul meu am fost un om batjocorit în şcoală, unii profesori care şi astăzi predau mi-au spus că voi ajunge beţin în şanţuri, un nimeni în viaţă şi alte cele... Acei profesori încă predau şi îşi iau salariul... DEGEABA! Când un elev e batjocorit de colectiv, aceştia se fac că plouă! (...) Pentru cine nu ştie ea a fost Daria, o fată deosebit de respectuoasă (...) îi plăceau animele şi desenul. Se vedea că e o fată foarte inteligentă. De Daria s-a făcut mişto că se uita "la desene"... şi asta de colegi care sigur ascultă manele şi se joacă la păcănele", a scris unul din apropiaţii Dariei.

Citeste si: Cel puţin cinci morţi în estul Slovaciei, într-o explozie de gaze naturale într-un bloc de 12 etaje

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si