Daria Rotariu s-a sinucis din cauza altor elevi care o hărţuiau, spun apropiaţii. Nu a fost ajutată nici de sistemul educaţional românesc, pentru care bullyingul aproape că nici nu există, nici de profesori. Cunoscuţii sunt şocaţi şi revoltaţi de sinuciderea Dariei, scrie  romaniatv.net.

Citeste si: Două femei au fost găsite moarte în locuința unui bărbat din Dolj

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

"Un motiv pentru care şi azi, ca şi când eram elev, îmi permit să SCUIP sistemul eduaţional din România! Bully-ul din păcate a învins! Eu la rândul meu am fost un om batjocorit în şcoală, unii profesori care şi astăzi predau mi-au spus că voi ajunge beţin în şanţuri, un nimeni în viaţă şi alte cele... Acei profesori încă predau şi îşi iau salariul... DEGEABA! Când un elev e batjocorit de colectiv, aceştia se fac că plouă!(...) Pentru cine nu ştie ea a fost Daria, o fată deosebit de respectuoasă(...) îi plăceau animele şi desenul. Se vedea că e o fată foarte inteligentă. De Daria s-a făcut mişto că se uita "la desene"... şi asta de colegi care sigur ascultă manele şi se joacă la păcănele", a scris unul din apropiaţii Dariei.

Citeste si: Cel puţin cinci morţi în estul Slovaciei, într-o explozie de gaze naturale într-un bloc de 12 etaje


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si