David-Mario a fost ucis  chiar de ziua lui de naștere. Băiatul a murit, în urmă cu o zi, în apartamentul în care locuia alături de părinți. Mama și tatăl lui se aflau la muncă, iar el era în grija bunicii.

Oamenii aveau mare încredere în femeie, așa că i-au lăsat nepotul în grijă și au mers la serviciu. Când s-au întors, au avut parte de șocul vieții.

Citeste si: O nouă pistă în cazul dublei crime de la Iași. Anchetatorii analizează semnalmentele unui suspect descrise de un ofițer

Mario a fost ucis de bunica sa

Copilul a fost găsit cu o rană produsă prin înjunnghiere, iar principalul suspect în ceea ce privește crima odioasă e chiar bunica sa. Se crede că aceasta ar fi fost bolnavă mintală și ar fi recurs la gestul necugetat imediat după ce părinții copilului au plecat la muncă.

Citeste si: Ce mesaj bizar a primit Adela pe telefonul ei după moarte?! Tatăl agentei este militar de carieră, implicat în politică

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Imediat la fața locului a venit ambulanța și poliția. Medicii au început manevrele de resuscitare la fața locului, însă pentru copilul de cinci ani nu s-a mai putut face nimic.

Minorul a decedat în brațele cadrelor medicale în timp ce se chinuiau să-i salveze viața. Bunica copilului a fost imediat reținută de către oamenii legii, fiind principala suspectă a morții băiatului. Ea a fost arestată și urmează să fie audiată în acest caz.

Citeste si: Un medic a omorât un deținut și a torturat alte 18 persoane. Totul s-a întâmplat în penitenciar

Vecinii și apropiații femeii au declarat că era o femeie foarte liniștită și nu dădea semne că ar avea probleme mintale. Unul dintre vecini mai spune că a auzit zgomote și țipete înainte ca poliția să ajungă la domiciliu.

Femeia a fost arestată, iar părinții copilului se pregătesc să-l ducă pe ultimul drum. Cei doi sunt devastați de durere și nu-și revin din șoc.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Zâmbea mereu de când se trezea și până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi”, au mărturisit părinții lui Mario.

Citeste si: EXCLUSIV! Marocanul suspect de uciderea celor doi studenți din Iași a fost informat de știrile apărute în presă. Ce transmite în continuare din spatele gratiilor

Întreaga comunitate este șocată de gestul oripilant.

Micuțul este plâns pe rețelele de socializare unde internauții afirmă că era un băiat foarte isteț, cuminte și zâmbea mereu, însă nimeni nu înțelege de ce bunica ar fi făcut gestul șocant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si