Motivul real pentru care a fost aleasă ora 22:00 în loc de 23:00. Ce au transmis autoritățile despre noua restricție

Premierul Florin Cîțu a explicat care este adevăratul motiv pentru care au ales ora 22:00 în locul orei 23:00, ca restricție de circulație pe timp de noapte. Nu poți ieși fără declarație.

Author: Georgiana Balaban joi 11 martie 2021 , 08:20

de ce au ales oficialii ora 22 ca restricție
Restricție de circulație între orele 22:00 și 05:00.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Numărul cazurilor Sars-Cov-2 au explodat în România. Drept urmare, Klaus Iohannis a anunțat noile măsuri împotriva virusului, valabile în țara noastră. Cîțu a transmis motivul real pentru care oamenii nu mai au voie să iasă din case după ora 22:00 în loc de ora 23:00, cum au stabilit anterior.

Citeste si: Florin Cîţu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Protecţiei Civile

Starea de alertă a fost prelungită în România. Mai multe județe de pe hartă se află deja în scenariul roșu, iar Președintele României, Klaus Iohannis a anunțat noile măsuri care vor intra în vigoare curând.

Oamenii au ripostat imediat față de modificarea orei limită fără declarație de la ora 23:00, așa cum a fost până acum, la ora 22:00.

De ce au ales oficialii ora limită 22:00 în loc de ora 23:00

Florin Cîțu a vorbit despre noua schimbare din România și a explicat pe scurt de ce au fost nevoiți să ia această măsură.

Premierul a precizat că măsura a fost luată deoarece nu toată lumea a respectat recomandările autorităților din ultima perioadă.

„Ne-am uitat la ce fac alte țări, printre primele măsuri asta a fost(...) Este o măsură folosită cu succes în alte țări.(...) Nu toată lumea a respectat recomandările din iarnă, de aceea trebuie să impunem această restricție, este o restricție minoră în viziunea mea”, a explicat premierul Florin Cîțu.

Citeste si: Florin Cîţu anunță când va fi aprobat bugetul pentru 2021

de ce au ales oficialii ora 22 ca restricție
Premierul Florin Cîțu explică de ce a ales ora 22 ca fiind o nouă restricție.[Sursa foto: google]

România continuă lupta împotriva CORONAVIRUS. Până la ora actuală, peste 1 milion de români au primit prima doză de imunizare.

Citeste si: Se prelungește starea de alertă! Circulația, restricționată după ora 22:00

Premierul României a precizat că nu s-au ales restricții și mai dure deoarece vaccinarea își spune cuvântul și nu e necesar.

„Eu zic că diferența o fac dozele de vaccin, în martie vom vaccina aproape un milion de români, în aprilie vom vaccina aproape 2 milioane, în plus față de câți avem acum”, a precizat Florin Cîțu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si