Mulți români se întreabă, spre exemplu, de ce Klaus Iohannis și soția sa nu au copii. Da, este un subiect delicat, însă românii vor să știe toate amănuntele legate de viitorul președinte. Iar o familie care nu are copii ridică unele semne de întrebare care pot cântări greu în balanța electorală. Klaus Iohannis și Carmen sunt căsătoriți de mai bine de 25 de ani, iar președintele a declarat, la un moment dat, că el și soția au preferat să investească în imobiliare din cauza faptului că nu au copii. 

Citeste si: Iohannis a primit un ceas de 40.000 euro, de două ori mai scump decât al Vioricăi Dăncilă! Președintele nu l-a purtat niciodată! Ce s-a întâmplat cu ”bijuteria”?

”Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii-, nu avem copii. Nu s-a putut. Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie”, a dezvăluit Iohannis.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis, dat în judecată de un violator condamnat la 13 ani de închisoare!

”Nu a fost o idee pe care să o luăm în considerare, pentru că acum 20 de ani am decis să intru într-o carieră foarte publică și poate dacă aș fi avut copii, nu aș fi făcut acest pas. Așa, am avut mai mult timp, mai multă energie la dispoziție pentru a mă implica în ceea ce fac în calitatea mea de persoană publică”, a mai declarat Klaus Iohannis, conform cancan.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si