Iohannis a primit un ceas de 40.000 euro, de două ori mai scump decât al Vioricăi Dăncilă! Președintele nu l-a purtat niciodată! Ce s-a întâmplat cu ”bijuteria”?

Klaus Iohannis a primit anul trecut un ceas în valoare de aproape 40.000 euro, bijuteria intrând în partimoniul Administrației Prezidențiale.

Radu Constantin, joi 14 noiembrie 2019 , 20:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Klaus Iohannis deține un ceas chiar mai scump decât al contracandidatei ei, Viorica Dăncilă. Anul trecut, el a primit un ”ceas de mână model ScubaGraff 47 mm, curea neagră din piele de aligator, mecanism automat, rezistent la apă”. Valoarea declarată a obicetului este de 38.740 euro, adică aproape dublu decât Cartier-ul Vioricăi Dăncilă.

Iohannis a primit ceasul, se pare, de la Șeicul Hamdan bin Zayed al Nayhan, conducător al Regiunii Al Dhafra a Abu Dhabi, Emiratele Arebe Unite, cu ocazia vizitei la București, în septembrie 2018. Atunci, Președintele României a mai primit un cadou scump de la șeic, o cutie de cristal cu 5 sertare cu imagini din Abu Dhabi, în valoare de 1.500 euro.

Klaus Iohannis nu a fost însă văzut purtând ceasul respectiv, acesta intrând în patrimoniul Adminsitrației Prezidențiale. Obiectul nu se regăsește nici în declarația de avere a actualului președinte. Anul trecut, Iohannis a primit cadouri de la diverse vizite oficiale în valoare totală de 46.514 euro.

Citeste si: CTP, declarații șoc despre fake news-ul cu casca lui Iohannis: ”E un principiu vechi: Calomniază, calominiază, că tot rămâne ceva”

Dăncilă a mers în zone defavorizate cu un ceas de 20.000 euro

Viorica Dăncilă a fost acuzată de deputatul PNL Florin Roman că s-a afișat la o conferință de presă cu un ceas Cartier Ballon Bleu în valoare de 20.000 euro. Dăncilă a purtat obiectul respectiv pe toată durata campaniei electorale, inclusiv atunci când a vizitat zone defavorizate. Mai mult, Dăncilă nu și-a trecut ceasul nici în declarația de avere. Fostul premier a replicat că ceasul este un cadou de la soțul ei și costă mult mai puțin (în jur de 3.500 euro), motiv pentru care nici nu l-a mai trecut în declarația de avere...

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si