Decizia mamei Luizei Melencu după ce a aflat că în imaginile prezentate de Cumpănașu nu e fiica ei! ”Sunt 7 luni”

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, pleacă în Italia să-și caute fiica și să o aducă înapoi acasă.

C.L., marți 12 noiembrie 2019 , 08:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Luiza Melencu, fata de 18 ani, răpită în aprilie de Gheorghe Dincă, a creat în ultimele zile un adevărat război.

La finalul săptămânii trecute, în plină campanie electorală, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut publică o filmare din Italia în care susține că se află Luiza, ”la produs” în Italia. Imaginile au emoționat-o profund pe mama Luizei, mai ales că femeia a spus că tânăra din imagine seamănă cu fiica ei dispărută în urmă cu 7 luni.

Monica Melencu a luat atunci decizia de a se duce în Italia să-și găsească fată, despre care e convinsă că e în viață. Asta deși, la scurt timp s-a dovedit că în imagini nu era Luiza Melencu, informație pe care Cumpănașu ar fi cunoscut-o înainte să facă public video.

”Am speranță că Luiza trăiește. O să merg și eu în Italia. Traficată da, dar omorâtă este exclus. Asta a fost de la început. Eu refuz să cred acea variantă cu butoiul, refuz să cred că i-a dat o palmă sau un pumn și a fost doborâtă. Se fac șapte luni de când a dispărut. Eu merg pe pista că fetele sunt traficate. Cred că ar avea mai multe beneficii de pe urma fetelor dacă erau vii, decât dacă le-ar fi omorât. Eu nu îl văd pe Dincă un criminal. Autoritățile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei. Sunt 7 luni, răspunsul este: „Nu există nimic concret”, a declarat Monica Melencu într-o intervenție la tv.

Citeste si: A fost făcut public filmulețul în care ar apărea Luiza Melencu în Italia

Citeste si: Mama Luizei Melencu îl contrazice pe Cumpănașu: "Nu este Luiza"

Avocatul familiei Luizei Melencu o reprezintă și pe femeia din imaginile prezentate de Cumpănașu ”Este absolut panicată”

Decizia mamei Luizei Melencu a rămas neschimbată de a pleca în căutarea fiicei sale, deși avocatul acesteia a descoperit-o pe tânăra care apare în filmul prezentat de Cumpănașu.

Avocatul Tonel Pop a declarat că a găsit-o pe fata din Italia, care este disperată după ce imaginile cu ea au fost făcute publice.

„A fost o făcătură. Identitatea fetei filmate o am. Este clienta mea în acest moment. Această doamnă este panicată pentru că a prestat o anumită activitate și acum riscă să se afle, rudele ei, care nu cunosc ce făcea dumneaei acolo, să fie dezvăluită. Este îngrozită, nu mai știe ce să facă, cum să facă, auzind că vine presa să o caute în Italia. Femeia este absolut panicată, nu vrea să fie cea mai căutată fata din Europa sau din Italia. Vrea să dispară din fața opiniei publice”, a afirmat avocatul.

Citeste si: Mesaj incredibil primit de Alexandra Măceșanu din partea familiei: ”Dacă Luiza este cu tine, spune-i și ei ”la mulți ani”!”

Bunicul Luizei Melencu, după ce a văzut imaginile prezentate de Alexandru Cumpănașu ”Ne-am înșelat”

Pe de altă parte, și bunicul Luizei a mărturisit că s-a înșelat și e supărat că a crezut în promisiunile lui Alexandru Cumpănașu.

”Am primit mai multe poze, inclusiv cu fata de acolo de unde vorbea din Italia. Într-adevăr ne-am înșelat. Era noapte. Era luată din profil. Avea unele asemănări, aproape identice, cu Luiza. Ne-am înșelat. Ne pare rău. Ne-ar fi bucurat să fie Luiza. Acum ar fi fost alături de noi, ar fi mers pentru a doua oară cu noi la vot”, a spus duminică, bunicul Luizei Melencu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si