Dupa ce a parasit garsoniera in care locuia in Craiova, Magdalena Serban, femeia in varsta de 36 de ani acuzata de crima si tentativa de crima, a venit in Bucuresti, pentru a incepe o noua viata, dupa spusele familei! O vreme, a stat la o prietena, apoi, a mers la Centrul Social Sf. Ioan din sectorul 3, destinat persoanelor nevoiase.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In septembrie 2017, Magdalena Serban a facut o cerere, tip scrisoare, catre conducerea centrului in care solicita cazarea in camin pe motiv ca nu are bani sa-si plateasca chiria si nici nu poate sa-si gaseasca un loc de munca daca nu are unde sa se spele si sa manance. Imediat, a fost acceptata si repartizata sa stea cu alte trei persoane intr-o camera pe o perioada de maxim sase luni! Acolo insa, femeia a locuit doar trei luni, caci, din cauza problemelor psihice cu care se confrunta si pe care nu le trata a ajuns sa o ucida pe Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani, cu o violenta nemaintalnita! Ea a aruncat-o pe fata in fata trenului de Anghel Saligny, la statia Dristor, si din acel moment, a intrat in atentia autoritatilor, fiind arestata preventiv la Spitalul Penitenciarului Jilava!

Duritatea actiunilor Magdalenei Serban au facut o asa mare valva, incat conducerea adapostului in care a locuit ucigasa a inceput sa aiba grija ce oameni adaposteste in aceasta iarna in camin! Astfel, surse din centrul social sustin ca sefii de acolo au luat decizia de a nu mai primi in incinta persoane cu boli mintale!

“Li se cer referinte medicale si unora chiar dosare clare in care sa fie specificata starea de sanatate actuala! Nu se mai doreste in adapost vreun om cu tulburari psihice”, au povestit persoane de la fata locului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si