Declaraţie pe proprie răspundere noiembrie 2021 model format PDF

Pe 25 octombrie 2021 au intrat în vigoare noile restricții, adoptate de CNSU, astfel persoanele nevaccinate nu vor mai putea ieși în afara locuinței noaptea, între orele 22.00 - 5.00, ci doar cu declarație pe propria răspundere.

Author: Alina Raducu joi 28 octombrie 2021 , 11:08

Declaraţie pe proprie răspundere noiembrie 2021 model format PDF

Declaraţie pe proprie răspundere noiembrie 2021 model format PDF

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată modelul de declaraţie pe proprie răspundere pentru luna noiembrie 2021!

Model de declaraţie pe proprie răspundere noiembrie 2021 

Începând cu 25 octombrie, România a intrat în carantină de noapte pentru 30 de zile, potrivit hotărârii adoptate de CNSU, iar în intervalul orar 22:00-05:00 vor putea

ieși din casă doar cei vaccinati anti-Covid cu schemă completă si posesori de certificat verde.

Însă, persoanele nevaccinate care merg la serviciu vor avea nevoie de adeverința eliberată de angajator, iar cele care au o urgență medicală vor completa o declarație pe propria raspundere.

Declarația pe propria răspundere care poate fi descărcată de pe sts.ro Pe site-ul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale persoanele nevaccinate care se încadrează la excepţiile carantinei de noapte, cuprinsă în intervalul orar 22:00 – 05:00, pot descărca modelul declaraţiei pe propria răspundere/ adeverinţei de la angajator.

Declaraţie pe proprie răspundere noiembrie 2021 model format PDF

Declaraţie pe proprie răspundere noiembrie 2021 model format PDF

Citeste si: Hotărârea de Guvern care reglementează accesul persoanelor nevaccinate în mall-uri şi instituţii publice, publicată în Monitorul Oficial

Declarația pe propria răspundere pentru deplasare pe perioada nopții poate fi completată online  AICI.

Conform CNSU, pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele nevaccinate sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, această declarație completată în prealabil, care trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei, motivul deplasării, data completării și semnătura.

Totodată, vor putea circula pe timpul carantinei de noapte și persoanele care au motive întemeiate, cum ar fi vaccinarea, îngrijirea sau însoțirea copilului, asistența persoanelor în vârstă sau bolnave sau celor cu dizabilități, ori în cazul unui deces al unui membru de familie. Și în acest caz este necesară o declarație pe propria răspundere.

Citeste si: Sancțiuni pentru persoanele care nu poartă mască și prezintă un certificat verde fals. Cât e amenda?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si