Declarațiile avocatului clanului Duduianu schimbă tot! Ce plănuiește familia lui Emi Pian

Avocatul clanului Duduianu pune punct speculațiilor. Bărbatul afirmă că nu va fi niciun război între clanuri și că toți membrii familiei au fost audiați în calitate de martori.

Catalina Popa, vineri 07 august 2020 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Motivul pentru care ne-am întâlnit astăzi aici este a tranşa toate informaţiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secţionată artera femurală a piciorului drept. De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzvbuna, este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune”, a declarat avocatul, la România TV.

Citeste si: Tăriceanu și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei, după ce nu s-a înțeles cu PSD. "Nicușor Dan nu are un profil liberal"

Citeste si: Florin Salam este în stare de șoc. Fratele său are coronavirus: "Se simte mai rău acum decât era înainte"


"Nu va exista răzbunare, nu va fi război"

Caracoti a spus și că toți membrii familiei au fost audiați, dar nimeni nu a fost acuzat. Bărbatul este convins că nu va exista nicio răzbunare față de clanul Rinu, din care face parte ucigașul, și a dat și argumente în acest sens: „Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război. În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian a fost tăiat în zona gâtului, timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si