”Cauza probabilă care a dus la degajarea densa de fum a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric în cutia de conexiuni a unui motor electric”, au informat pompierii. 

Citeste si: Un român, număr record de migranți traficați. Câți oamenii a dus în Austria și ce câștiguri a încasat în doar un an și jumătate

Aceștia au precizat că nu a existat flacără, ci doar degajare mare de fum.

Degajări de fum la un centru de dializă din Craiova

Citeste si: Posibil atac terorist în Germania. Un tânăr irakian a atacat pasagerii unui tren

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce i-a făcut Iancu Sterp lui Jador în momentul în care l-a văzut, după ce mama Geta l-a jignit- wowbiz.ro

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj informează că, în total, 27 de pacienţi au fost evacuaţi, de către pompieri şi personalul medical, din centrul de dializă din municipiul Craiova. Dintre aceştia, 21 de pacienți au fost transportați la spital pentru monitorizare, ceilalţi refuzând transportul la unitatea sanitară. 

Niciunul dintre cei transportați la spital nu a fost afectat de fumul degajat, transportul la spital fiind făcut pentru monitorizarea problemelor lor cronice de sănătate.

21 de pacienţi au fost transportați la spital pentru monitorizare

Incidentul a avut loc la un centru privat de dializă situat pe Bulevardul Gherghe Chiţu din municipiul Craiova.

La sosirea echipajelor de pompieri exista deja degajare puternică de fum. Douăzeci şi unu de pacienţi au fost evacuaţi din clădire, informează ISU Dolj. Zece dintre ei au fost duşi la spital, pentru a rămâne sub supraveghere medicală.

Citeste si: Muncitorii români din Olanda, obligați să doarmă într-o cabină de TIR sau container: „Avem nevoie de ei pentru munca pe care alții nu vor să o facă”

Niciunul dintre bolnavii aflaţi la dializă nu a fost afectat de fumul degajat.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii verifică sursa fumului. Prima ipoteză a pompierilor este că ar fi vorba despre un scurtcircuit. La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă pentru victime multiple.

Citeste si: Un sirian a fost prins de polițiștii de frontieră în Aeroportul "Henri Coandă". Bărbatul încerca să iasă din ţară cu paşaportul altei persoane


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si