Ce a spus un deputat rus după ce a văzut o asistentă în bikini: „Le-a trezit pacienţilor de sex masculin dorinţa de a trăi”

Un deputat rus a reacționat imediat după ce a văzut o asistentă în bikini și sutien în saloanele bătrânilor. Rusul spune că femeia le-a trezit dorința de a trăi, pacienților aflați în salon.

G.B., miercuri 20 mai 2020 , 19:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Deputatul rus a transmis imediat după ce a văzut o asistentă în bikini: „Le-a trezit pacienţilor de sex masculin dorinţa de a trăi”. Rusul nu consideră că femeia trebuie sancționață, ci chiar felicitată pentru că a putut să le trezează pacienților dorința de a trăi.

Poza cu asistenta îmbrăcată în bikini și sutien, în salonul unui spital, a făcut înconjurul lumii. Scenele au avut loc într-un spital de boli infecțioase din Tula, Federaţia Rusă și se pare că motivul pentru care a apelat la acest gest a fost faptul că echipamentul de protecție pe care îl purta pe deasupra îi ținea foarte mult de cald.

Ce a spus un deputat rus după ce a văzut o asistentă în bikini: „Le-a trezit pacienţilor de sex masculin dorinţa de a trăi”

deputat rus asistentă bikini

Știrea a ajuns la ochii unui deputat rus. Reacția lui nu a întârziat să apară. El a zis că ar trebui să fie felicitată asistenta pentru că astfel a reușit să îi facă pe pacienți să-și dorească să lupte cu boala și să trăiască pentru a avea și ei parte de astfel de momente.

Citeste si: ONU cere Israelului să renunțe la planurile de anexare a West Bank. „ar constitui o încălcare gravă a dreptului internațional”

Citeste si: Super-ciclonul Amphan a atins zona de uscat în India

Citeste si: Rusia anunță că focarul de coronavirus s-a stabilizat. 8.764 de noi cazuri de infecții

„Haideţi să sperăm că prin felul cum ea a arătat, le-a trezit pacienţilor de sex masculin dorinţa de a trăi. Ei au stat pe gânduri şi au găsit puteri ca şi mai mult să lupte cu boala. De regulă, emoţiile pozitive contribuie la însănătoşire”, a spus Nikolai Valuev, deputatul rus, pentru presa internațională.

Citeste si: Ce câștiguri are Andreea Bălan în această perioadă? Sigur nu știai cum face bani

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si