În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, efectuează 5 percheziții domiciliare, în municipiului Târgoviște.

Polițiștii efectuează 5 percheziții domiciliare, în municipiului Târgoviște

Activitățile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, fapte prevăzute de Codul Penal.

Citeste si: VIDEO- Apar noi informații despre bărbatul care a fost găsit carbonizat în portbagajul unei mașini, la Măgurele. Cine este, de fapt, victima?

La acțiune, polițiștii sunt sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști.

Târgoviște, orașul terorizat de clanul Ghenosu și locotenenții săi

Cele mai multe dintre dosarele în care sunt cercetați membrii grupării Ghenosu sunt pentru tentativă de omor, amenințări, violență și furturi calificate. 22 dintre ele sunt în lucru la Parchetul de pe langă Tribunalul Dâmbovița, 16 sunt înca la Poliție.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Traian Băsescu a dat în judecată SPP și ar urma să deschidă și un proces împotriva României, la CEDO

Clanul Ghenosu a prins putere după fiecare faptă gravă. De fiecare dată, liderul grupării pe numele lui real Florin Pârjol dar și “locotenenții” lui au scăpat. În cele mai multe cazuri, de frică, victimele și-au retras plângerile, iar martorii au avut nevoie de protecție pentru a-și păstra declarațiile.

În cazul polițistului Codruț Oprea martorii au acceptat să dea declaratii numai sub protecție. Au venit cu cagule pe cap și îmbrăcați la fel pentru a nu putea fi identificați.

“Danezu’” este unul dintre “locoteneții” clanului Ghenosu’, adică un membru care pune in aplicare ordinele venite “de sus”, dar în același timp beneficiază de toată puterea grupării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si