Un bărbat a sunat poliția după ce a găsit un autoturism îngropat în curtea casei pe care abia o cumpărase. Cazul s-a petrecut la aproximativ 50 de kilometri de San Francisco.

Citeste si: Nereguli în mai multe piețe din România. Ce au descoperit inspectorii ANPC

„Din cauza naturii necunoscute a motivului pentru care vehiculul a fost îngropat complet, la fața locului au fost duși câinii utilizați în depistarea cadavrelor, care au avut o reacție care ne face să suspectăm că acolo s-ar afla și rămășițe umane”,

se mai spune în comunicat.

Citeste si: Ionela a fost ucisă cu sânge rece de iubit pentru că refuza să se prostitueze. Ce pedeapsă a primit călăul tinerei

Nu au fost găsite deocamdată rămășițe umane. Vehiculul a fost îngropat la aproximativ doi metri sub pământ. Motivul pentru care a fost îngropată maașina este investigat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire șocantă pe o faleză din Galați. Muncitorii de la salubritate au găsit oase umane

Descoperire șocantă pe o faleză din Galați. Muncitorii de la salubritate au găsit oase umane

Mai mulți muncitori de la salubritate, din Galați, au făcut o descoperire terifiantă. Oamenii au găsit pe Faleza Superioră mai multe oase umane.

Oasele umane au fost descoperite  pe Faleza Superioară din Galați de către muncitorii de la salubritate în momentul în care săpau gropi pentru plantarea unor copaci.

Citește si:  Scene de groază: un tânăr și-a decapitat tatăl folosind un cuțit de bucătărie

Potrivit monitoruldegalati.ro, oasele au fost descoperite în zona Hotelului Faleza de către muncitorii de la Gospodărire Urbană, în momentul în care săpau niște gropi pentru plantarea unor copaci.

Citește si:  Tată și fiu, căutați de polițiști de două săptămâni. Copilul de 8 ani este dispărut împreună cu tatăl său

Conform autorităților, din primele date, se pare că ar fi vorba despre fragmente umane foarte vechi, care ar putea proveni din vechiul cimitir al Bisericii Fortificate Precista.

Reprezentanții Direcției de Cultură Galați fac acum verificări în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si