Familia Luizei Melencu a primit scrisoarea de la Gheorghe Dincă marţi, 11 octombrie 2022. Mai exact, este vorba despre 11 pagini în care monstrul de la Caracal le sfătuiește pe rudele Luizei să renunțe la avocata Carmen Obârșanu și să-i solicite avocatului familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, să îi reprezinte și pe ei.

Citeste si: Gheorghe Dincă a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit criminalul din Caracal

"Ieri (n. red.- marți, 11 octombrie 2022) la ora 12:00 a venit poștașul, ne-a dat-o, i-am dat telefon doamnei Obârșanu, i-am spus despre ce e vorba, m-a rugat dumneaei să fac poze și să-i trimit…", a declarat bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, pentru jurnaliștii de la  Adevărul.

Gheorghe Dincă, declarații uluitoare despre cazul Caracal: "Sunt supărat că sunt acuzat pe nedrept"

"Vă înțeleg supărarea, dar dacă sunteți oameni ce judecați lucrurile după acele probe științifice veți realiza fără nicio ezitare să descoperiți că Luiza dumneavoastră trăiește. Eu mă rog mereu să apară și să vă relateze adevărul Luiza, ca să nu vă mai lăsați influențați de această tâmpită de avocată Obârșanu", a notat Dincă în scrisoarea de 11 pagini.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”- wowbiz.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă a primit 30 de ani de pușcărie. Care a fost concluzia judecătorilor?

Monstrul de la Caracal îi imploră pe apropiații Luizei să îi fie alături în următoarea fază a procesului și să olicite împreună "să fiu audiat de la început pentru a declara adevărul, să îi putem demasca pe Buță și Petruța și de la ei se vor demasca susținătorii lor".

"Chiar dacă mor, am aproape 70 de ani. Sunt supărat că sunt acuzat pe nedrept și doresc, câte zile mai am de trăit, să îi desconspir pe acești mafioți care ei se cred mici Dumnezei", le-a mai transmis Gheorghe Dincă rudelor Luizei Melencu.

Citeste si: Noi detalii în cazul Elodia. Cristian Cioacă a ajuns față-n față cu hackerul care a spart e-mailul Elodiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si