Tatăl copilului în vârstă de 8 ani este suspectat de polițiștii ieșeni că și-ar fi omorât în bătaie soția, care lucra într-un studio de videochat. De asemenea și bărbatul este de negăsit. 

Reprezentanții direcției pentru Protecția Copilului care erau responsabili de monitorizarea minorului în vârstă de 8 ani după moartea mamei sale habar nu aveau de dispariția celor doi, relatează jurnaliștii locali.

Citeste si: Anchetă la Ploiești, după ce Poliția Locală a descoperit un cadavru depozitat într-un dric mortuar parcat neregulamentar

În luna martie a anului acestuia, mama băiatului a fost transportată în stare foarte gravă la spital, după ce a fost victima unei agresiuni. La acea vreme medicii, dar și oamenii legii, l-au avut drept suspect ca autor al acestei agresiuni chiar pe tatăl copilului, soțul femeii. Însă bărbatul a negat cu vehemență că el ar fi agresorul. Mai mult decât atât, individul a declarat că soția lui avea mai mulți dușmani, ținând cont de natura meseriei ei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Din nefericire, la doar câteva zile după incident, femeia s-a stins din viață iar oamenii legii au deschis un dosar penal de omor având în vizor mai mulți suspecți. 

Nimeni nu mai știe nimic de copil de 2 săptămâni

Băiatul a rămas în grija tatălui, sub stricta supraveghere a celor de la DGASPC Iași.  

Între timp, ancheta a avansat iar polițiștii ieșeni și-au îndreptat atenția din nou către soțul femeii, acesta fiind principalul suspect al crimei. 

Citeste si: Un apartament din Bistrița a fost spart în miezul zilei. Proprietarul a rămas fără zeci de mii de lei și un laptop: ”Aveam teza de doctorat pe el! Nici nu știu ce e mai rău”

În momentul în care jurnaliștii din Iași au mers la DGASPC Iași și au întrebat ce se va întâmpla cu acest copil în clipa în care tatăl va deveni oficial suspect, reprezentanții de acolo au declarat că ei nici măcar nu au fost informați despre acest lucru. Astfel, au încercat imediat să ia legătura cu familia însă nu au reușit să găsească pe nimeni. 

Încă de atunci, oamenii legii încearcă să dea de urma copilului în vârstă de 8 ani, dar și de tatăl acestuia, însă până în acest moment căutările nu au avut succes.  

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Citeste si: Vin zile de foc în România. Codul portocaliu, extins. "De marți, valul de căldură se va extinde din nou"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si