Mihai Albu trece prin momente de cumpănă! Celebrul designer a primit un diagnostic dur din partea medicilor, așadar a trebuit să treacă printr-o intervenție dificilă, scrie Realitatea.

Ce mesaj a transmis Mihai Albu?

El nu s-a sfiit deloc să scrie pe pagina sa de Facebook despre boala de care a suferit, respectiv cancerul de prostată. De altfel a povestit care este starea lui în aceste momente, dar a oferit și sfaturi tuturor celor care îl urmăresc.

”Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de Conf. Dr. Gîngu si echipa sa la Spitalul SANADOR, cărora le mulțumesc pentru profesionalism si implicare(...) Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase”, a fost mesajul acestuia.

Cancer Mihai Albu

El este Mihai Albu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Soția unui miliardar a devenit agresivă imediat după nuntă și a "călcat în picioare" o necunoscută fără bani. Reacții revoltate pe Instagram

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani a ținut să precizeze că momentan se află în perioada de convalescență, însă permanent este monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta. 

Designerul ar fi aflat că suferă de boala gravă în luna februarie a acestui an, mai informează sursa citată mai sus. Tot el și-ar fi anunțat atunci fanii din mediul online că urmează să-și facă un set de analize.

Cum a reacționat Iulia Albu la primirea veștii?

Iulia Albu, fosta soție a creatorului de pantofi a spus pentru  CANCAN.RO, că a aflat despre boală de la fetița ei. Aceasta ar fi spus că atât ea, cât și adolescenta, au fost afectate de vestea primită. 

”Știam că a suferit o operație. Am aflat acum aproximativ o lună că a avut o intervenție. Iar ceea ce am bănuit s-a adeverit, când Mihai i-a zis, zilele trecute, Mikaelei că are o formă de cancer. Nu știu detalii. Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el. Sperăm ca totul să fie bine.

Pentru Mikaela este un an foarte dificil, fiind clasa a opta, trebuind să susțină examenul de Evaluare Națională. Iar vestea a afectat-o foarte mult, cum era și normal. Și pe mine m-a afectat, este tatăl fiicei mele”, a declarat Iulia Albu pentru sursa menționată.

Cancer Mihai Albu

Imagine cu Mihai Albu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Florin Piersic a fost operat cu succes! Care este starea actorului?

În prezent, Mihai Albu ar fi într-o relație cu un medic, care are și o fetiță în vârstă de 7 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si