Destinul unei tinere dansatoare, distrus într-o secundă! Călcată de autobuz și lăsată să agonizeze de polițiști! ”Își imaginau că este moartă”. Ajutați-o pe Ariana să danseze din nou

O tânără de 18 ani a fost ”strivită” pur și simplu de un autobuz și lăsată pe asfalt de polițiștii veniți primii la fața locului, care au crezut că este moartă.

Radu Constantin, duminică 08 septembrie 2019 , 13:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

O poveste incredibilă despre o tânără dansatoare pe nume Ariana face înconjurul site-urilor de socializare. Tânăra a fost călcată de un autobuz pe o trecere de pietoni iar accidentul suferit a împiedicat-o să termine liceul, să dea Bacalaureatul, să se înscrie la facultate și să-și urmeze visul de a deveni dansatoare.

Scena accidentului este însă una aproape absurdă, cu un autobuz care a forțat o intersecție, un echipaj de poliție care a lăsat-o pe fată să agonizeze, o ambulanță care nu a sosit și un transfer la spital care a întârziat pentru că cineva a uitat să facă o cerere.

Întreaga poveste spusă chiar de mama fetei o găsiți în continuare. Cine vrea să o ajute pe Ariana să poată dansa din nou o poate face donând în contul de la finalul articolului:

Dansatoarea se pregătea de petrecerea de majorat

”A fost odată ca niciodată, într-un regat nu prea îndepărtat, numit București, o prea frumoasă fată pe nume Ariana. Aceasta nu era una la părinți, însă era mândră in toate cele și foarte talentată la dans. Ari, cum îi spun apropiații urma să termine un liceu din București și să dea examenul de admitere la Facultatea UNARTE - secția Coregrafie. Emană energie pozitivă oriunde se ducea, iubește copiii cum mai rar întâlnești, tocmai din acest motiv pregătea câțiva micuți pentru cursurile de dans modern. Tot Ari se pregătea pentru petrecerea de majorat, urma să împlinească 18 ani și să aibă o petrecere de pomină pregătită de părinții și sora ei, însă lucrurile nu s-au pliat exact cum ne așteptam.

Da, exista și un ÎNSĂ, un însă la care mă gândesc cu groază... Cu 2 săptămâni înainte ca Ari să împlinească 18 ani, într-o zi când se ducea la meditații (pregătirea pentru examenul de bacalaureat), pe trecerea de pietoni dinspre stația de autobuz “Piața Bobocica“ , un șofer de autobuz STB neglijent a forțat semaforul, a rămas blocat in intersecție și atunci când a avut oportunitatea, a accelerat probabil (cât l-a ținut pedala), fără să își dea seama că pentru pietoni este culoarea verde. Ariana a fost prima care a pus piciorul pe acea trecere nenorocită și astfel autobuzul a călcat-o din plin .... În momentul acela s-a declanșat PANICA. Ariana nu mai era conștientă, corpul său era mai mult sub autobuz, lumea striga la ea, dar, nu avea nicio reacție.... Au venit “minunații “ domni de la Poliția Română, care nu s-au obosit sa facă prea multe lucruri, deoarece își imaginau ca este “MOARTĂ”, fără ca măcar sa îi ofere primul ajutor sau să încerce să-i ia pulsul. Surpriza a fost că atunci când sora Arianei a ajuns la un interval de 25-30 de minute de la accident, ambulanța nu sosise.... 25-30 de minute in care Ariana putea să moară, pentru că unii sunt oameni doar cu numele și dacă sunt îmbrăcați in uniformă se transformă. În ce? Habar nu am...

Au uitat să cheme Ambulanță pentru tânăra dansatoare

Fata inconștientă a fost preluată de niște MEDICI extrem de amabili, blânzi și calzi care au făcut tot ce le-a stat în putere ca Ari să fie bine, iar apoi să fie dusă la cel mai apropiat spital pentru numeroase investigații. O altă surpriză a fost că într-un caz atât de grav te aștepți să fie COD ROȘU și să nu aștepți nici măcar 1 minut să fie preluat un pacient. După câteva zeci de minute de așteptat la intrare, familiei i s-a spus că nu este gata fișa medicală, adică viața unui copil ține de o fișă medicală .... După câteva investigații pe care i le-au făcut cei din spitalul respectiv , familia a cerut să fie transferată la Spitalul Bagdasar- Arseni - cei din gardă au anunțat că au făcut solicitare către salvare pentru transfer. După circa 45 de minute de așteptare in care Ariana avea momente de inconștiență, confuză, incoerentă, stări de vomă, dureri de cap, mama și sora Arianei cer o resolicitare către salvare . Când în sfârșit se face acea resolicitare “SURPRIZĂ”... cei de la salvare spun că nu a fost făcută nicio solicitare pe numele Arianei . Panică, agitație, într-un final vine și salvarea și fata ajunge la Spitalul Bagdasar- Arseni unde a fost imediat examinată.

Diagnosticul a fost transformat intr-o listă interminabilă, începând cu capul spart, arcada spartă , fractură de piramidă nazală, lovituri pe tot corpul , dinți sparți , piciorul stâng sfărmat (zona călcâiului și a gleznei) degete fracturate la picior cât și la mână și multe altele. Din toate cele menționate cel mai grav a fost piciorul pe care nici acum după 4 LUNI , având multiple intervenții chirurgicale, mai exact 8, nu poate călca in el. Ari micuța noastră dansatoare, astăzi merge în continuare în scaunul cu rotile, examenul maturității nu l-a promovat din cauza condiției precare de sănătate, admiterea la Facultate a pierdut-o, iar majoratul l-a “sărbătorit“ in spital. Nimeni din cadrul celor implicați în accident nu a venit sa o întrebe dacă e bine... iar costurile recuperării ei costă din zi in zi mai mult. Vă rog din suflet, haideți sa fim Oameni și să îi asigurăm ARIANEI un final fericit al acestei povești care a început atât de trist. Cu multă dragoste și respect din suflet țin sa mulțumesc echipei medicale din secția de NEUROCHIRURGIE și Domnului Doctor Iliescu Adrian care a preluat-o pe Ariana în Spitalul Bagdasar -Arseni.

Cum o poți ajuta pe tânăra dansatoare?

De asemeni mă plec cu respect și multă dragoste in fața echipei medicale din secția CHIRURGIE PLASTICĂ și a Doamnei Doctor MIHAI RUXANDRA din Spitalul Bagdasar- Arseni . Toți aceștia nu au fost doar cadre medicale , au fost in primul rând OAMENI. RESPECT!!!! Mulțumesc din sufletul și prietenilor Arianei , care in tot acest timp au fost alături de ea acum cât și in perioada spitalizării! Dacă doriți să o ajutați pe ARIANA să poată să meargă din nou vă rog sa distribuți această poveste!

Acestea sunt conturile bancare pe numele MIHAI ARIANA ȘTEFANIA deschis la banca BCR ,

CONT RON : RO04RNCB0521163769100001.

CONT Euro : RO47RNCB0521163769100003

Cât de mică va fi suma donată, nu contează , pentru ARIANA va fi un mare ajutor!

Vă mulțumim!”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si