„Îmi amintesc că am văzut-o pe fata aceea coborând dimineața pe la 06:50 de pe drumul numit Montecarottese spre Moie. Era îmbrăcată cu un hanorac și avea gluga pe cap. Eu merg pe acel drum în fiecare dimineață”. Acesta a fost mesajul postat pe Facebook de bărbatul care susține că a văzut-o pe Andreea Rabciuc.

Italianul susține că s-a întâlnit cu Andreea chiar în dimineața în care aceasta a părăsit rulota unde fusese la o petrecere pentru a merge acasă pe jos.

Este un detaliu care ar putea oferi noi elemente parchetului, care de mai bine de un an pentru înceteaza dispariția pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu tânăra. Mai mult, în postarea publicată în urmă cu patru zile și afișată ieri de emisiunea  „Chi l’ha visto?” bărbatul susține că a văzut-o pe româncă dimineața zilei de 12 martie 2022, dar niciodată nu le-a spus nimic oamenilor legii pentru că deja a scris sub o postare care anunța dispariția Andreei  „dar nimeni nu mi-a răspuns”.

Citește și: Italianul care s-a ascuns în România după ce și-a ucis prietenul a încercat să evadeze în timpul extrădării

Până în aceste momente, nu este clar unde a comentat bărbatul, dar ar putea fi chemat de oamenii legii pentru a raporta faptele. 

Strigătul de disperare al mamei Andreei, românca dispărut în Italia acum un an: „Ajutați-mă să o găsesc, sunt disperată!”

A trecut un an de când familia și apropiații nu mai știu nimic de Andreea Alice Rabciuc, tânăra româncă în vârstă de 27 de ani campioană la tir sportiv care a fost dată dispărută în Italia. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mama Andreei Rabciuc vine cu un nou apel în legătură cu dispariția fiicei sale. La doar câteva zile  după ce s-a împlinit un an de la dispariția fetei, mama acesteia a lansat un apel disperat în cadrul emisiunii „Chi l’ha Visto” difuzată miercuri, 15 martie, pe Rai3: „ Voi face totul pentru a scoate adevărul la iveală. Vă rog, ajutați o mamă disperată!”.

„Nu mi-am văzut fiica de un an, nu știu unde este și cred că niciunul dintre indivizii care au fost cu ea spune adevărul”, a declarat Georgeta Cruceanu, mama Andreei Rabciuc, care a dispărut din Jesi în noaptea dintre 11 și 12 martie 2022, după ce a mers la o petrecere împreună cu prietenii și iubitul ei.

Citește și: O femeie s-a îmbogățit cu haine furate din magazine. A câștigat jumătate de milion de lire după ce a dat retur bunurile furate

Mai mul, mama Andreei a citit o scrisoare în care s-a adresat direct celor doi prieteni, Aurora și Francesco, ultimii care au văzut-o pe fiica ei înainte ca aceasta să dispară fără urmă.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Fac un apel la Aurora și Francesco: vorbiți, spuneți adevărul! Dacă altcineva știe ce s-a întâmplat, să mă ajute să-mi iau fiica înapoi.

Mă adresez și lui Simone Gresti care are măcar responsabilități morale, i-a confiscat telefonul, a fost de negăsit pentru două zile și apoi? Voi face totul pentru a scoate adevărul la iveală. Vă rog să ajutați o mamă disperată!”,  și-a încheiat Georgeta mesajul în cadrul emisiunii de pe Rai3.

Dacă ați văzut-o pe Andreea în ultimul an, nu ezitați să sunați la 112

Andreea Alice Rabciuc are 1,68 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten. Tânără are mai multe tatuaje pe corp și pe degetele de la mâna stângă. În momentul în care a dispărut, tânăra în vârstă de 27 de ani ar fi fost îmbrăcată cu o geacă albă, o bluză gri cu un desen Tom & Jerry și blugi cu același imprimeu.

Citește și: O femeie din Constanța a fost rănită, după ce concubinul ei a atacat-o cu un cuțit în zona capului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si