De 30 de zile, viata lui Cristian Boureanu s-a schimbat radical! Incidentul pe care l-a avut in trafic cu un politist i-a adus numai necazuri, astfel ca nu a putut scapa de arest in ciuda numeroasele interventii incercate pe cale legala! Singura veste buna, daca se poate numi asa, este aceea ca din 10 iulie, barbatul va fi lasat sa plece din puscarie si sa isi ispaseasca pedeapsa la domiciliu!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pana atunci, insa, ex-politicianul mai are de indurat regimul din inchisoare si conditiile de acolo! “Cristi a fost la inceput foarte nervos in arest! Tipa la toata lumea, nu ii convenea nimic si ameninta cu dosare in instanta! Cu timpul insa, a inceput sa isi schimbe atitutidinea si a acceptat oarecum situatia in care se afla! Mai mult, s-a resemnat si, in ultima vreme, a devenit din ce in ce mai trist, deprimat si, chiar sta numai retras.

Cu toate acestea, nu dramatizeaza si incearca sa isi pastreze demnitatea”, au dezvaluit persoane de la fata locului.

Cristian Boureanu are, pe de alta parte, si probleme de sanatate, in special dentare. “Pentru afacerist este dificil in arest, fiindca durerile de dinti nu ii dau pace! De multe ori, noaptea, nu reuseste sa doarma, iar de mancat, prefera doar supele sau preparatele mai moi! A slabit din cauza asta cateva kilograme bune”, au povestit aceleasi surse!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si