Avocatul Ion Dinca a venit cu declaratii si probe incredibile in sprijinul clientului sau.

"Inca ii lipsesc dinţi din gura, mai acuza stari de greaţa si ameţeli, dar nu mai sunt ca in primele zile.(...) intre timp, urmare a unor suspiciuni ale noastre privind imparţialitatea doamnei procuror, coincindeţa este acelasi procuror care instrumentaza si dosarul cu fiica acestuia, a formulat o cerere de recuzare care a fost admisa de catre procuror.(...) A existat o ezitare pe care nu am inţeles-o, de aproximativ 3 minute, pana au pornit in urmarirea acestuia. in opinia mea, daca domnul Boureanu ar fi aratat acele semne, ar fi adresat injurii, cred ca reacţia acestora ar fi fost de a urca imediat in masina sa il urmareasca", a declarat avocatul lui Cristian Boureanu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

" Se vede si cand este tras cu forţa, doi poliţisti trag cu forţa sa il scoata din masina. Apar si alte elemente de noutate: apar patru poliţisti care sterg urmele de sange de pe carosabil. Este un lucru foarte grav pentru un poliţist, menirea lor este de a conserva probele. Ne duce cu gandul ca ceva a fost in neregula din partea lor acolo. S-au facut afirmaţii ca domnul Boureanu a rupt uniforma poliţistului.

Acest lucru l-a afirmat o singura persoana. Niciun moment pe toate inregistrarile poliţistul nu apare cu uniforma rupta. Am identificat mai multe contradicţii in declaraţia acestui martor si a prietenului sau cu care se afla acolo la acel moment.(...) Este singurul martor care spune ca in sediul poliţiei i-ar fi vazut pe ambii poliţisti bandajaţi la mana", a spus avocatul lui Cristian Boureanu.

Fostul deputat va fi plasat in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile, conform deciziei magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1. Cristian Boureanu este cercetat pentru ultraj.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si