Klaus Iohannis a luat în serios amenințarea cu moartea primită din partea unui deținut de 62 de ani de la Aiud. Președintele i-a făcut plângere penală bărbatului, iar acesta a fost trimis în judecată pentru ultraj de către  Parchetul de pe Lângă Judecătoria Aiud. Primul termen al procesului este stabilit pentru data de 8 septembrie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Klaus Iohannis a fost amenințat cu moartea de către un bărbat condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor. La începutuil acestui an, Costin M. i-a trimis președintelui o scrisoare prin care îi solicita o grațiere individuală. Pentru că nu a primit nici un răspuns, deținutul a revenit cu o nouă scrisoare prin care îi spunea președintelui Iohannis că urmează să moară.

Citeste si: Dăncilă atac dur la Iohannis: „O ţară întreagă aşteaptă să vă faceţi treaba. Şi nici măcar nu v-am cerut să vă sacrificaţi weekend-ul”

Și-a dus victima într-o peșteră, a întreținut relații sexuale cu ea și a ucis-o

Costin M. a fost condamnat defintiv de Curtea de Apel Alba Iulia în februarie 2017. El și-a ucis iubita cu mai multe lovituri cu un corp contondent și i-a abandonat cadavrul în apropiere de Peștera Vacii, județul Hunedoara.

”Criminalul ar fi dus victima, care avea probleme psihice, în Peștera Vacii, unde a întreținut relații sexuale cu aceasta, după care a ucis-o aplicându-i mai multe lovituri cu un corp contondent în zona capului”, scria presa la

acea vreme. Identificarea ucigașului în acest caz a durat mai bine de un an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si