Daniel Chițoiu a fost acuzat de martori că ar fi intrat cu autoturismul pe contrasens, fapt negat, în mod suprinzător, de politician. De altfel, el a susținut că, în realitate, șoferului de 82 de ani din celalaltă mașină i s-ar fi făcut rău la volan, și de aceea, s-ar fi produs nenorocirea și soția lui și-au pierdut viața.

Citeste si: VIDEO| Primele declarații ale lui Daniel Chițoiu, după ce a fost pus sub învinuire pentru ucidere din culpă

Purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, procurorul Arsene Cătălin, a declarat, că în dosar s-a început urmărirea penală in personam. ”A refuzat să dea declarație (Daniel Chițoiu n.r.), de altfel avea acest drept. A fost pus sub învinuire în dosarul de ucidere din culpă”, a spus procurorul pentru Mediafax.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Daniel Chițoiu a fost, ieri, la orele dimineții, la Parchetul Tribunalului Argeş, acolo unde se fac cercetări cu privire la accidentul pe care l-ar fi provocat fostul ministru. Bărbatul a venit însoțit de avocat, a zăbovit la fața locului timp de 15 minute, iar la ieșire, a fost calm și a spus că se supune procedurilor procurorilor.

Daniel Chițoiu a refuzat să ia legătura cu familia victimelor: ”A zis clar că nu a vrut să vorbească”

Întrebat dacă este adevărat că vorbea la telefon înainte de impactul cu autoturismul care circula pe celălalt sens, fostul ministru a negat vehement. Mai mult, a infirmat și faptul că, pentru a nu avea probleme, el ar fi discutat cu apropiații celor doi decedați. Daniel Chițoiu a refuzat să ia legătura cu familia victimelor sale, și chiar a dat un răspuns sec în acest sens. ”A zis clar că  nu a vrut să vorbească până acum cu membrii familiei care și-a pierdut viața în accident, a fost o decizie personală”, au spus surse de la fața locului.

Ce s-a întâmplat cu dosarul în care Daniel Chițoiu este cercetat

Dosarul accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu, în urma căruia două persoane au murit și două au fost rănite, a fost preluat de Parchetul Tribunalului Argeş, după ce iniţial, cauza penală a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. Fostul ministru Daniel Chițoiu a fost externat în 2 ianuarie din Spitalul Floreasca, el ieșind din unitatea medicală fără a fi văzut de jurnaliștii aflați în fața spitalului.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si