Dialoguri halucinante în scandalul cu deputații PSD din Centrul Vechi. Adrian Solomon își bate joc de casier și de polițiști

Au apărut înregistrările audio din șaormăria unde deputații PSD Adrian Solomon și Ionel Stativă au făcut luni noaptea un scandal monstru din cauză că li s-a cerut să poarte mască. Dialogurile purtate de deputați cu polițiști și angajați sunt halucinante, Adrian Solomon își bate joc de casier și de polițiști.

R.I., miercuri 08 iulie 2020 , 09:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Legea nu este la fel pentru toată lumea... sau cel puțin asta au vrut să arate cei doi deputați PSD care au mers noaptea trecută la un fast food din Capitală, fără mască de protecție. Angajații le-au atras atenţia să respecte regulile, moment în care a izbucnit un adevărat circ: parlamentarii i-au înjurat şi pe polițiștii care au ajuns acolo și au încercat să îi intimideze, ba chiar le-au reproșat că ei sunt cei care le plătesc salariile.

Citeste si: Haos într-o țară vecină cu România după ce președintele a anunțat reintrarea în starea de urgență

Adrian Solomon, fără mască și evident recalcitrant, intră în local și începe să se certe cu casierul. Vrea să comande trei șaorme medii de vită, iar casierul îi spune: „Puneți-vă, vă rog, masca”. Lui Solomon îi sare țandăra și începe să țipe la casierul de etnice probabil turcă. Solomon: „Băi Mustafa (...) ești în România aicea (...) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! (...) Băi, panaramă!”, spune deputatul potrivit Digi24.

Citeste si: Administraţia Trump a început procedurile pentru retragerea oficială din OMS

După ce apar polițiștii. Solomon, din ce în ce mai nervos, se ceartă și cu polițistul care îl roagă să poarte mască: ”Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?” ”Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da? ”

”Nu avem ce vorbi cu voi, aveți doar 3 luni de școală"

„Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine?" „Arată-mi cartea verde a lu ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”

4 agenți l-au încercuit pe Adrian Solomon, timp în care camaradul său nu a vrut să îl lase la greu, cu o atitudine sfidătoare, mâinile ridicate, Ion Stativă se pune în mijlocul polițiștilor și îi spune colegului să facă același gest. Deputații le-au spus polițiștilor: ”Nu avem ce vorbi cu voi, aveți doar 3 luni de școală, nu va știți ierarhia, noi va platim salariile, nu sunteti demni de haina pe care o purtați”

Citeste si: Victor Ponta crede că din 15 iulie intrăm din nou în starea de urgenţă. "Este tema principală în Parlament"

”Dacă ai o distanţă de trei metri, poţi să stai şi fără mască. Când a mai stat un cetăţean în shaormerie, mi-am pus masca, pe care o am tot timpul în buzunar. Nu sunt împotriva acestor reguli, din contră”, spune Solomon.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si