Diana-Andreea Fărcaș era din Iași și studia la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Colegii săi sunt acum în doliu după decesul prematur al tinerei. Ea studia Geografia Turismului la Facultatea de Geografie, notează bzi.

Citește și: Doliu în lumea sportului! Un jucător de la CFR Cluj s-a stins din viață la doar 32 de ani

Mama studentei a informat conducerea UAIC cu privire la decesul acesteia, care a avut loc pe data de 7 martie.

Din nefericire, studenta a pierdut viața în propria sa cameră, în timp ce lua micul dejun, fiind sufocată mecanic cu fulgi de ovăz. În ciuda eforturilor medicilor, tânăra nu a putut fi salvată și a fost declarată decedată. Este o pierdere tragică și profund regretabilă pentru comunitatea studențească și pentru cei apropiați ai tinerei.

Citește și: Durere mare în familia unui preot. Fiul său a murit departe de casă: „Suflețelul lui bun și blând a plecat la ceruri mult prea devreme”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că, în localitatea Doljești, cadrele medicale de pe ambulanță au constatat decesul unei tinere de 20 de ani, din Doljești.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Mama ei a găsit-o în cameră, în jurul orei 10:30”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Diana s-a înecat cu fulgi de ovăz

Tânăra a murit în dimineața zilei de 7 martie.

Potrivit unor surse care au vorbit cu reporterii BZI, mama tinerei i-ar fi adus micul dejun în cameră, format din lapte și cereale.

Citește și: Doliu în lumea teatrului! Valeria Ogășanu s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani

Studenta s-a înecat cu fulgi de ovăz și a decedat. Mama a găsit-o inconștientă în jurul orei 10:30. Femeia a sunat la ambulanță și a încercat să resusciteze tânăra, dar în ciuda eforturilor depuse, aceasta nu a mai putut fi salvată. Ulterior, s-a descoperit că cerealele erau cauza sufocării, fiind găsite în cavitatea bucală și pe căile respiratorii ale tinerei. Vestea tragică a fost transmisă către reprezentanții UAIC în ziua următoare, pe data de 8 martie 2023.

„Din ce am înțeles, mama ei a sunat la secretariat și a anunțat decesul… Colegii nu știau ce s-a întâmplat, nici acum nu știu foarte bine. Toată lumea este șocată”, a declarat un student, citat de bzi.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Cine este românul care a dispărut în tragedia feroviară din Grecia. Bilanțul morților a ajuns la 57 de persoane

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si