Preotul Dumitru Airinei din Suceava trece prin clipe de coșmar.  Fiul său a murit mult prea devreme când avea tot viitorul înainte.

Citește și: Este doliu în lumea muzicii. Nicolae Brânduș a murit

„În aceste clipe de adâncă tristețe, este foarte greu să-ți găsești cuvintele pentru că nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul. Este foarte trist, dureros și nedrept ca un copil să-și părăsească părinții astfel.

Răzvan va rămâne mereu în inimile noastre. Suflețelul lui bun și blând a plecat la ceruri mult prea devreme. Momentele pe care le-a împărtășit cu noi vor vorbi mereu despre persoana minunată care a fost. Cei care l-ați cunoscut, îl veți găsi de acum în sufletul și în gândul vostru, în rugăciunile și inimile voastre, cu zâmbetul pe buze și plin de energie, așa cum îl știam cu toții pe iubitul nostru Răzvan”, este anunțul familiei Lucia și Dumitru Airinei din Suceava.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Airinei va fi depus începând de miercuri, 8 martie, la Biserica ”Sf. Simion” (Turnu Roșu) din Suceava.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Alexia, fata căreia medicii i-au reatașat brațele după accident, a dansat pentru prima dată

Înmormântarea va avea loc vineri, 10 martie, ora 12.00, în cimitirul Bisericii ”Sf. Simion”. „Vă așteptăm să ne fiți alături!”, transmite familia îndoliată, potrivit stiridinbucovina.ro.

Preotul Cătălin Moroșan s-a stins din viață după ce i s-a refuzat transferul la un spital din Capitală. Soția acestuia face acuzații dure

Preotul Cătălin Moroșan s-a stins din viață miercuri, 1 martie 2023, la Spitalul Județean Constanța. Soția acestuia este revoltată după ce i s-a refuzat cererea de a-l transfera la un spital din București.

Citește și: VIDEO. Detalii tulburătoare după moartea jurnalistului Bogdan Socol în lacul înghețat din Bragadiru

Acesta se afla internat în secția ATI a spitalului Județean Constanța de mai bine de o lună de zile. Preotul a ajuns în stare gravă la spital după ce a ingerat o substanță necunoscută, transmit jurnaliștii de la ordinea.ro. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața, dar, din păcate, nu au reușit.

Cătălin Ioan Moroșan-Olari a intrat în comă profundă la sfârșitul lunii ianuarie, din cauza ingerării unei „substanțe necunoscute”.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Preotul a fost internat la secția de terapie intensivă pe data de 27 ianuarie 2023.

Citește și: Cine este românul care a dispărut în tragedia feroviară din Grecia. Bilanțul morților a ajuns la 57 de persoane


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si