Anunț privind sfârșitul pandemiei COVID-19. Directorul Moderna: „Mai durează maxim un an”

Pandemia Sars-Cov-2 a făcut ravagii la nivel mondial. Virusul a făcut sute de mii de victime. Directorul general al grupului farmaceutic american Moderna Inc, Stephane Bancel, știe când vom ieși din pandemie.

Author: Georgiana Balaban vineri 24 septembrie 2021 , 12:24

directorul moderna sfârșitul pandemiei COVID-19

Când se va termina Pandemia COVID-19?

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu toții ne întrebăm când o să vedem lumina de la capătul tunelului.

Directorul general al grupului farmaceutic american Moderna Inc, Stephane Bancel, a explicat când se va sfârși pandemia generată de virusul Sars-Cov-2. Expertul a anunțat că în maxim un an vom da uitării acest virus. Bancel a afirmat că nu ne va mai da bătăi de cap, ca în aceste momente.

Citeste si: Restricții la Cluj-Napoca și în alte șase comune. Restricțiile vor intra în vigoare de vineri

Tulpina Delta face ravagii și în România. Numărul cazurilor COVID-19 crește de la o oră la alta. Unele localități au luat măsuri drastice pentru a se feri de valul patru.

Directorul general al grupului farmaceutic american Moderna vine cu o veste bună. Stephane Bancel vine cu o declarație în care susține că pandemia provocată de coronavirus va dispărea curând.

Când scăpăm de virusul Sars-Cov-2

În prezent, țara noastră se confruntă cu mii de cazuri coronavirus. Secțiile ATI devin din ce în ce mai pline, iar restricțiile sunt tot mai des introduse în diferite localități. Totuși, șeful Moderna a declarat că într-un an de zile vom reveni la normalitate. El susține că la mijlocul anului viitor vor fi suficiente doze de vaccin astfel încât toţi oamenii să fie vaccinaţi.la mijlocul anului viitor vor fi suficiente doze de vaccin astfel încât toţi oamenii să fie vaccinaţi.

„Dacă vă uitaţi la extinderea capacităţilor de producţie la nivelul întregii industrii în ultimele şase luni, suficiente doze ar trebui să fie disponibile la mijlocul anului următor astfel încât toţi locuitorii planetei să poată fi vaccinaţi. De asemenea, doze suplimentare vor fi posibile dacă va fi nevoie”, a declarat Stephane Bancel.

Citeste si: INSP: Trei sferturi dintre noile cazuri COVID, la persoane nevaccinate

directorul moderna sfârșitul pandemiei COVID-19

Sfârșitul pandemiei Sars-Cov-2.

[Sursa foto: PixaBay]

Directorul Modera mărturisește cu mare încredere și optimism că sfârșitul pandemiei Covid-19 este din ce în ce mai aproape. Începând cu ziua de ieri, pandemia poate lua sfârșit într-un an de zile. Oficialul anunță că așteaptă ca guvernele să aprobe doze suplimentare pentru persoanele care au fost deja vaccinate pentru că pacienţii cu grad mare de risc care au fost vaccinaţi în toamna anului trecut vor avea nevoie, „fără îndoială”, de o nouă doză.

Compoziţia dozei suplimentare va rămâne identică cu originalul în acest an pentru că Moderna nu a avut suficient timp pentru a o modifica. „În prezent testăm variante de vaccin optimizate pentru tulpina Delta. Acestea vor forma baza pentru dozele suplimentare din 2022. Testăm, de asemenea, o variantă Delta plus Beta, următoarea mutaţie care potrivit cercetărilor este posibilă”, a spus Stephane Bancel.

Ministrul sănătății din Germania anunță că pandemia se va sfârși la primăvară

Ministerul Sănătății din Germania estimează că sfârșitul pandemiei de Covid se va sfârși în primăvara anului viitor. Gens Spahn a anunțat că Germania va reveni la normalitate când se va ajunge la o imunitate colectivă.

Citeste si: Restricții în alte 13 localități din jurul Bucureștiului

„Dacă nu vor apărea noi variante împotriva cărora vaccinurile din prezent nu oferă protecţie, ceea ce este foarte puţin probabil, vom putea ajunge la o imunitate colectivă în primăvară şi vom putea reveni la normalitate. Întotdeauna se ajunge la o imunitate colectivă, problema este dacă aceasta se realizează prin vaccinare sau prin contaminare. Vaccinarea este calea cea mai sigură”, a declarat Spahn.

Oficialul a transmis că există o probabilitate mare ca oricine refuză să se vaccineze să se infecteze în cele din urmă. El susține că acest pericol nu trebuie subestimat, chiar dacă numărul cazurilor de Covid este în descreștere în Germania.

Citeste si: Când se preconizează finalul pandemiei de coronavirus. Directorul Moderna a făcut anunțul așteptat de întreaga omenire


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si