Divorț în familia lui Gigi Becali! Nepotul lui, Vasi, se desparte de soția lui!

E tristețe mare în familia lui Gigi Becali după ce nepotul lui preferat, Vasile Geambazi, a decis să divorțeze de soția sa, Alina.

C.I.P., miercuri 13 martie 2019 , 16:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Patron în acte al celor de la FCSB, Vasi Geambazi, a decis să divorțeze după ani fericiți petrecuți alături de soția sa, Alina. Vasi și Alina au împreună doi copii, dar acum se pare că au mari probleme în familie. Soția este cea care a intentat divorțul și se pare că nu mai există cale de întoarcere.

Citeste si: România, în grevă, pentru autostrăzi! 15 minute de protest, pe 15 martie

Becali a încercat să îi împace

Vasi Geambazi și sotia

Gigi Becali a aflat și el despre acest divorț și a intervenit. Cunoscut ca familist convins, Becali a avut o discuție cu Alina în încercarea de a o convinge să renunțe la acțiunile sale. Nu a fost chip să o facă să se răzgândească, dar a obținut promisiunea acesteia că nu va avea pretenții financiare în urma acestui divorț.

Citeste si: Nu îți faci duș, iei amendă URIAȘĂ! Pedepse mari pentru călătorii din România care miros urât în mijloacele de transport în comun!

Cei care îl cunosc pe Vasile Geambazi spun că acesta este afectat de ce i se întâmplă în ultima perioadă.

Vasi Geambazi este fiul surorii lui Becali

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi Becali, sora lui Gigi, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul lui Gigi era despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care acesta l-a câștigat, privind un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Citeste si: Ronaldo a avut o prestaţie fabuloasă în Juventus - Atletico 3-0! Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva: "De asta m-au cumpărat!"

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si