Documentul pensiei de urmaș a pădurarului ucis de hoții de lemne arată ca acesta a murit de o ”boală obișnuită”

Pădurarul Liviu Pop a fost împușcat de hoții de lemne în timp ce încerca să apere pădurea de care avea grijă de ani de zile. În urma lui au rămas trei fete, cărora autoritățile au decis să le ofere o pensie de urmaș.

M.A., miercuri 04 decembrie 2019 , 18:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Certificatul pensiei de urmaș arată că bărbatul a murit de o boală obișnuită

În documentul pensiei de urmaș, în dreptul decesului este notat faptul că bărbatul a murit din cauza unei boli obișnuite. Ciudat este că în certificatul de deces este specificat clar: ”hemoragie internă prin plagă toracică împușcată”. Rămâne un mister cum a fost în talonul pensiei de urmaș catalogată o moarte violentă drept una banală.

Documentul pensiei de urmaș a pădurarului ucis de hoții de lemne arată ca acesta a murit de o ”boală obișnuită”

Sursă foto: observator.tv

În urma tragicului eveniment, autoritățile au decis că cele trei fete al pădurarului au dreptul să primească o pensie de urmaș. Suma este de 1.024 lei, asta însemnând câte 340 de lei pentru fiecare copil.

Pădurar ucis de hoţi în pădure, boală obişnuită în acte

Decizia de acordare a pensiei de urmaş pentru pădurarul ucis în pădure a provocat o undă de uimire, după ce, la cauza decesului, în document este menţionată şi cauza: "boală obişnuită", deşi pe certificatul de deces este scrisă de către legist cauza morţii, "hemoragie internă prin plagă toracică împuşcată".

Astfel, cele trei fete ale pădurarului vor primi o pensie de urmaş de 1024 de lei, câte 340 de lei pentru fiecare copil.

Citeste si: Caz inedit în Botoșani: doi tineri au ajuns direct pe masa de operație, după jocuri erotice bizare

Citeste si: Anchetă internă la un spital din Iași: s-a descoperit că o infirmieră venea beată la muncă și colegii de tură o ”acopereau”

Citeste si: Un bărbat din Sibiu și-a ucis soția pentru că femeia nu l-a lăsat să deschidă butoiul cu murături

Comunicatul Romsilva

"Un pădurar a informat faptul că se întâmplase ceva greșit pe sectorul său. A anunțat șeful de district, care, la rândul său, a anunțat poliția. A durat jumătate de oră până când a sosit echipajul de poliție și l-a găsit pe pădurar decedat. Este o zonă dificilă. Este o atmosferă grea, nu vă pot descrie. Este un eveniment incredibil, de o violență extremă. Eu sunt în Maramureș acum, pentru a afla mai multe chestiuni. Vă dați seama? L-au împușcat pe pădurar cu PROPRIA LUI ARMĂ!  L-au împușcat în omoplatul drept și nu numai! Liviu Pop a rămas cu trei copii orfani din cauza celor care au furat pădurea. Noi păzim și pădurile private, asta a fost și aici! Pădurea se apără! Rog pe toată lumea să nu mai instinge la violență și să înțeleagă faptul că personalul silvic îngrijește pădurea", a declarat la momentul respectiv George Mihăilescu, directorul Romsilva.

Pădurarul din Maramureș ucis pe 16 octombrie a fost îngropat chiar la marginea pădurii pe care o proteja.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si