Mașina era condusă de tatăl micuților, iar accident ul s-a petrecut pe drumul judeţean 171 din localitatea Uriu, judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Doi copii au fost răniți într-un accident rutier în Bistrița-Năsăud

"În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliţiei oraşului Beclean au intervenit la un accident în Uriu, pe Drumul Judeţean 171.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, din Şieu Odorhei, a părăsit partea carosabilă, rezultând rănirea a doi pasageri minori de 8 şi 7 ani, cei doi minori fiind ulterior transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis Poliţia.

Citește și: Un pieton a murit pe loc, în urma unui grav accident pe DN 58

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mama copiilor se afla în mașină, dar nu a fost rănită în urma accidentului.

Un pieton a murit pe loc, în urma unui grav accident pe DN 58

O persoană a murit, alta a rămas încarcerată, iar alte două au fost rănite după un accident în care au fost implicate două mașini și un pieton.

Un grav accident rutier a avut loc în județul Caraș-Severin, unde două mașini au fost implicate și un pieton.

Citește și: Moarte cumplită pentru doi bărbați după ce au căzut cu mașina în apă

ISU Caraș-Severin anunță că o altă persoană este încarcerată. De asemenea, încă două persoane, printre care și un minor, au nevoie de îngrijiri medicale.

O a cincea persoană este evaluată la fața locului, însă refuză transportul la spital, scrie Mediafax. Traficul din zonă a fost blocat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si