În timpul manevrei, autospeciala a fost lovită de un autoturism care circula din sens opus.

Potrivit Poliţiei Judeţene Mureş, un accident rutier a avut loc, vineri seară, pe DN 15 (E 578), în localitatea Vălenii de Mureş, fiind implicată o autospecială de poliţie.

Din primele cercetări a reieşit că un echipaj rutier, format din doi poliţişti, care era în serviciu de supraveghere şi control al traficului rutier şi care se deplasa pe direcţia Reghin-Topliţa, a observat un autoturism al cărui conducător auto ar fi depăşit regimul legal de viteză.

Citeste si: Cum arată buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Dăncilă îi cere lui Iohannis să vină în faţa românilor şi să dea explicaţii de ce a venit cu "ameninţări", prin Rareş Bogdan

Citeste si: VIDEO| Liberalii au descoperit gaura din buget, lăsată de guvernul PSD, prin tehnici demne de mafia lui Al Capone

"În vederea opririi acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care autospeciala a fost acroşată de un autoturism, care circula din sensul opus", arată Poliţia Mureş.



În urma accidentului, au fost răniţi cei doi poliţişti şi şoferul autoturismului, ei fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul a fost blocat, iar poliţiştii au deschis cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si