Doliu în România! Jurnalista Lucia Moraru s-a stins din viață în ziua de Paște, informează România Tv. Acesta a fost alături marelui actor Marin Moraru timp de 52 de ani. 

Mesaj emoționant după trecerea în neființă a văduvei

Din păcate, acesta a decedat în luna august 2016, la vârsta de 79 de ani, pe un pat de spital din Capitală. Anunțul morții Luciei Popescu Moraru a fost făcut pe Facebook de către o apropiată a familiei.

„Într-o zi Sfântă de Paște am aflat că o persoană extrem de dragă sufletului meu – doamna Lucia Moraru – The President cum îi plăcea să i se spună uneori la Radio – a plecat la Ceruri, spre Lumina. Nu am cuvinte! … Abia așteptam să o revăd, când urma sa ajungem pe la București. Și de ziua ei, pe 2 mai, i-am promis ca vom trece să o îmbrățișăm….Vom trece…însă nu acasă,…ci acolo unde mergeam des cu ea … la Marinuș. Doamna Lucia (din respect nu puteam să-i spun pe nume, chiar dacă se supară des pe mine) mi-a fost ca o a doua mamă. La Radio, mă dojenea când nu eram atentă, dar imediat mă și îmbrățișa, mă lua peste tot cu ea și chiar ne-a găzduit de foarte multe ori acasă la ea…unde ne aștepta cu fel de fel de mâncăruri pregătite chiar de ea.

Iar când au murit părintii mei…ea mi-a fost alături moral și a contat foarte mult. Drum bun Lucia…Nu te voi uita niciodată!”, a fost mesajul transmis de Elena Postelnicu,  Facebook.  

Soție actor Marin Moraru moartă

Ea este Lucia Moraru.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine era Cristi, polițistul de la Acțiuni Speciale care a pierit fulgerător pe faleza din Galați. "Un om minunat, un sportiv desăvârşit, a plecat astăzi dintre noi"

Cum s-au cunoscut Lucia Moraru și marele actor?

Chiar Lucia Moraru a dezvăluit momentul în care l-a cunoscut pe marele actor. Amândoi erau adolescenți și s-au plăcut unul pe celălalt, după ce au mers într-o tabără studențească, scrie Capital. Apoi a urmat ca actorul să o invite la spectacolele sale, dar și la plimbările în Cișmigiu iar povestea lor de dragoste s-a înfiripat.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

„Ne-am dus şi ne-am plimbat în Cişmigiu. El a zis: „Hai să bem un suc.” Am băut o licoare cu o culoare incertă. Azi nu aş mai bea aşa ceva nici dacă mă omori, dar atunci am supravieţuit. Ne-am mai întâlnit de câteva ori până când a zis el: „Ce-ar fi să ne căsătorim?” Ne-am cununat la Buturugeni într-o bisericuţă de ţară la care era preot un basarabean refugiat, tatăl unei colege de-a lui Marin de la Teatru, Magda Popovici, soră cu Ileana Popovici. (….). Era într-o zi de 29 februarie. Că Dinică ne şi spunea: „Hai, bă, nu vă e ruşine? Vreţi să daţi de băut numai din patru în patru ani?

Moraru zicea că ne-am căsătorit pe 29 februarie ca să ni se pară că trece timpul mai greu şi că rămânem tineri. Ce să zic? Eram nişte proşti frumoşi. Am fost căsătoriți 52 de ani”, a

povestit Lucia Moraru, pentru revista  Formula As.

Soție actor Marin Moraru moartă

Ea este Lucia Moraru.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Doliu în lumea bisericească! Maica Anastasia, cântăreață pe vremea lui Nicolae Ceaușescu a încetat din viață

Citeste si: Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia Sterp? Mama Geta se laudă cu cel mai mic preț de pe piață: „Noi o dăm mult mai ieftin. E treabă multă.”- kfetele.ro

Citeste si: Tudor Chirilă, despre cel mai "crunt" moment din viața lui: "Nu prea m-am integrat acolo"- radioimpuls.ro

Nu mulți știu despre Marin Moraru că de fapt visul său a fost să devină aviator.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si