Dorin Cioabă, care se consideră Regele Internațional al Romilor, a avut emoții în ceea ce privește candidatura sa la alegerile locale. Biroul Electoral a admis, luni, candidatura lui Dorin Cioabă, la funcţia de primar al municipiului Sibiu, după ce iniţial a respins-o.( vezi ce avere colosală are primarul care candidează de unul singur)

Judecătoria Sibiu i-a dat dreptate candidatului Cioabă în urma depunerii unei contestaţii, a relatat Agerpres.

„Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Sibiu (…) admite candidatura domnului Cioabă Dorin propusă de Partida Romilor Pro Europa, pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu”, se precizează în Hotărârea nr. 32.

Citeste si: Cum arată acum prințesa rromilor Ana Maria Cioabă, cea care a declanșat cel mai mare scandal internațional după ce a fost măritată forțat la 12 ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Regele Dorin Cioabă a plecat cu scuterul la mare: ”În drum spre Vama Veche!”

Citeste si: Cum arata Regele Cioaba cand avea 17 ani! Fotografia facuta in urma cu 32 de ani!

Dorin Cioabă a participat la un festival gastronomic

Dorin Cioabă, care a devenit bunic anul trecut, a primi vestea cea bună în timp ce se participa la un festival gastronomic al romilor, organizat chiar la Sibiu.

Regele Romilor a pozat, satisfăcut, în timp ce se afla sub un cort, în fașa unei mese pline cu purcei de lapte, fripturi și diverse mezeluri, toate preparate de supușii săi.

Nu este prima oara cand regele rromilor, Dorin Cioaba, face demersuri pentru a se implica in administratia din Sibiu. In 2018 Dorin Cioaba tragea un semnal de alarma cu privire la un posibil conflict etnic din oras.

Printr-o altă decizie dată tot luni, Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Sibiu a admis şi candidaturile lui Daniel Cioabă şi ale lui Dorin Mihai, tot din partea Partidei Romilor Pro Europa, pentru funcţiile de consilieri locali ai municipiului Sibiu. Daniel Cioabă este fratele lui Dorin Cioabă.

Klaus Iohannis a fost primarul Sibiului timp de 16 ani

Dorin Cioabă a precizat recent, pentru Agerpres, că vrea să candideze la funcţia de primar al municipiului Sibiu după ce a observat că, în ultimii 20 de ani, sibienii au votat, ca edil, un reprezentant al minorităţii germane. „Am zis că poate electoratul din Sibiu are înclinaţie spre minorităţi. Dacă nu vrea să voteze candidatul PNL-ului, PSD-ului, a votat nemţii, acum e rândul nostru, poate să voteze un rom”, a explicat atunci Dorin Cioabă.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Președintele Klaus Iohannis a fost primar al Sibiului, între 2000 și 2016, fiind urmat în funcție de Astrid Fodor, și ea o reprezentantă a minorității germane. Este pentru prima dată când Dorin Cioabă încearcă să candideze pentru funcţia de primar al Sibiului. Candidatura sa este susţinută de către Partida Romilor Sibiu. Dorin Cioabă a mai candidat în trecut, pentru Consiliul Judeţean, însă fără succes.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si