Se așteaptă ca anunțul privind aceste sancțiuni să aibă loc săptămâna aceasta, au mai declarat oficialii americani.

Citeste si: Ce spune soția lui Zelenski despre transformarea soțului ei de la izbucnirea războiului. Președintele Ucrainei este vizibil îmbătrânit

Două fiice ale lui Vladimir Putin, propuse spre a fi incluse pe lista sancțiunilor economice

Vladimir Putin nu vorbește public despre familia sa. El are două fiice cu fosta sa soție, Lyudmila Putina, fostă stewardesă la Aeroflot.

Citeste si: Kremlinul răspunde afirmației lui Biden, care l-a numit criminal pe Putin: „Detașați-vă de asemenea emoții!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Nu se știe dacă Putin mai are și alți copii și nu s-a putut afla dacă fiicele care sunt vizate de sancțiunile UE sunt cele pe care le-a recunoscut public, mai scrie WSJ.

Putin nu a vorbit niciodată despre numărul copiilor săi

Putin, care are două fiice adulte, Maria, 36, și Katerina, 35, din prima căsătorie cu fosta însoțitoare de zbor Liudmila Șkrebneva, s-a străduit din răsputeri să-și ferească copiii de atenția presei și publicului.

El vorbește rar despre copii, menținând confuzia privind numărul acestora.

Citeste si: Ce le-a spus Volodimir Zelenski parlamentarilor români: ,,Destinul nostru este să fim apărători ai libertăţii în regiunea noastră''

Putin și Șkrebneva au fost căsătoriți timp de 30 de ani până la divorțul lor din 2013. Fiica Maria s-a născut la Leningrad în 1985, iar Katrina în Germania în 1986, pe când Putin lucra la KGB.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si