O întrecere în trafic între două maşini s-a terminat cu un accident, noaptea trecută, pe un bulevard din Timişoara. Autoturismele au luat foc după ce s-au ciocnit la semafor.

Două mașini au luat foc după un accident pe un bulevard din Timișoara

Din cauza neatenției, un șofer de 21 de ani, aflant într-o mașină cu alți trei tineri, s-a izbit de un alt autovehicul care oprise la un semafor.

În urma impactului, mașina a luat foc.

Citeste si: La un pas de o tragedie în județul Giurgiu: Un microbuz în care se aflau nouă persoane a fost implicat într-un accident

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Șoferul vinovat a fost rănit, fiind transportat la spital, în timp ce ceilalți trei tineri au primit îngrijiri la fața locului. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Şoferii făceau întrecere pe şosea

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în apropierea locului unde a avut loc accidentul.

În urma impactului, motorul maşinii din spate a luat foc, iar flăcările au cuprins şi portbagajul automobilului lovit.

Din fericire, incendiul a fost stins repede. Tânărul s-a luptat din răsputeri să-l scoată afară pe prietenul său, care, din cauza loviturii primite la cap, era leşinat. 

Citeste si: Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost grav rănit în Bârlad. Pensionarul s-a izbit cu scuterul de un autoturism

Cel care a ajuns la spital a fost şoferul maşinii roşii, care a luat foc după ce a lovit automobilul din faţă, la semafor. Tânărul

rănit are 21 de ani, iar cel care conducea maşina lovită are 22 de ani. În ambele autoturisme se aflau câte patru tineri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si