Dragnea, declarații la ieșirea din sala de judecată: „Dacă voiam să ies din închisoare, puteam sa plătesc un preț”. „Prețul era România”

La Înalta Curte se judecă astăzi a treia cerere de eliberare depusă de fostul lider PSD.

Author: K.B. joi 30 ianuarie 2020 , 13:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

FOTO: Captură video

Fostulul președinte al PSD a depus o contestaţie la executarea pedepsei, potrivit Digi24.
„Din Decizia CCR nr 417 din 03.07.2019 rezultă indiscutabil că sentinţa penală prin care contestatorul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate şi pe care acum o execută strict în temeiul acestei sentinţe (devenite definitive prin respingerea apelurilor pe latură penală) a fost pronunţată de un complet nelegal constituit, adică de o instanţă care nu

este prevăzută de lege, cu violarea dreptului la un proces echitabil”, se arată în cererea depusă la Înalta Curte.

Citeste si: Povestea lui George Chirilă, bărbatul cu două neveste surori. Cum face amor cu două soții: „Eu sunt pudic”

Citeste si: Tânărul care şi-a incendiat fosta iubită, peste care a turnat benzină, condamnat la 24 de ani de închisoare

„Contestatorul nu exercită vreo cale (ordinară sau extraordinară) de atac împotriva hotărârii definitive de condamnare, nu pune în discuţie temeinica şi/sau legalitatea sau autoritatea de lucru judecat ale hotărârii penale definitive de condamnare, ci solicită exclusiv eliberarea sa imediată, ca urmare a publicării oficiale a deciziei CCR care constituie o impiedicare la executare”, se mai arată în cerere.


Dragnea susține în continuare că este nevinovat.
„Cu toate că în presă s-a spus că vreau să ies cu orice preț din închisoare, dacă voiam, puteam sa plătesc un preț, dar n-am vrut compromisuri. Și eu am dreptul la proces”, a spus el.

Citeste si: Rugăciune pentru femeile care nu pot alăpta

După ce procesul s-a încheiat și a ieșit din sala de judecată, Dragnea a fost întrebat de jurnaliști ce a vrut să spună în legătură acest preț. Răspunsul lui a fost: „Prețul era România”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si