Tânărul care şi-a incendiat fosta iubită, peste care a turnat benzină, condamnat la 24 de ani de închisoare

Tânărul din Buzău care şi-a incendiat fosta iubită, peste care a turnat benzină, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare şi plata unor daune către părinţii victimei în cuantum de 160.000 de lei. În plus, magistraţii au dispus ca profilul său genetic s fie introdus în Sistemul Naţional de Date Genetice. Decizia nu este definitivă.

Author: K.B. joi 30 ianuarie 2020 , 12:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit sentinţei pronunţate de Tribunalul Buzău, Cosmin Dan, care şi-a incendiat fosta iubită, în februarie anul trecut, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare: 23 de închisoare pentru omor calificat şi un an reprezentând o treime din pedeapsa pentru infracţiunea de distrugere. În acelaşi timp, instanţa a obligat inculpatul la despăgubiri în valoare de 160.000

de lei care vor ajunge la părinţii victimei.

În plus, profilul genetic al lui Cosmin Dan va fi introdus în Sistemul Naţional de Date Genetice, o bază de date informatizată, conţinând date despre persoane condamnate definitiv sau suspecţi de infracţiuni grave.

Citeste si: Povestea lui George Chirilă, bărbatul cu două neveste surori. Cum face amor cu două soții: „Eu sunt pudic”

Citeste si: Panică la Survivor România 2020! Cutremur URIAȘ în apropiere de Republica Dominicană și alertă de tsunami în Marea Caraibelor!

Decizia magistraţilor nu este definitivă.

În dimineaţa zilei de 23.02.2019, tânărul Cosmin Dan din Buzău a mers în apartamentul fostei sale iubite, Valentina Nica, de 21 de ani, şi, în urma unui conflict în care a şi lovit-o, a aruncat cu benzină dintr-o sticlă în dormitorul în

care tânăra se afla şi a aprins focul cu o brichetă.

Citeste si: Florin Zamfirescu e furios că există pensii speciale şi îndeamnă la revoltă: „Țara se prăbușește din cauza acestor putregaiuri înfometate! Pe ei, fraților!”

În apartament se mai aflau şi alţi tineri, care au fugit alături de agresor, în timp ce fata striga după ajutor.

Valentina Nica a fost găsită carbonizată de pompieri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si