Duhovnicul Iustin Pârvu i s-a arătat unui cunoscut astrolog! Ioan Burculeț: ”Este pentru a doua oară, de fiecare dată eram în spital” IMAGINI CUTREMURĂTOARE

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț a avut, zilele trecute, o viziune impresionantă cu duhovnicul Iustin Pârvu. Nu este prima dată când i se întâmplă.

Author: C.L. luni 04 martie 2019 , 21:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Astrologul Ioan Burculeț s-a aflat în spital, săptămâna trecută, când, de la fereastra salonului a realizat câteva fotografii, iar în forma norilor se distinge chipul preotului Iustin Pârvu. Astrologul consideră că apariția este un semn, el vizitându-l pe duhovnic înainte de moartea acestuia.

Nu este prima dată când astrologul are o asemenea viziune cu părintele Iustin Pârvu. S-a mai întâmplat în 2015, tot într-o perioadă în care Ioan Burculeț se afla în spital.

”În 2015, am scris un material despre părintele Iustin. După jumătate de oră, am fost internat în spital cu probleme cervicale. M-am rugat la el (n.r. la duhovnicul Iustin Pârvu), am vorbit cu medicii şi am mers la mănăstirea Petru Vodă să mă rog pentru operaţia ce urma să aibă loc la Bucureşti. Atunci am surprins într-o fotografie un nor mic. Mi-a atras atenția deoarece era înconjurat de nori negri. Seara, mama mea când s-a uitat la imagine mi-a spus că este chipul părintelui Iustin.

Imaginea a fost izbitoare. Am simțit că părintele mi-a dat un semn!”, povestea Ioan Burculeț în urmă cu ceva timp, în presă. 

 Acum, s-a întâmplat din nou! ”Sâmbăta trecută, aflându-mă în curtea spitalului în care sunt internat, am făcut fotografii la soare. Pentru a doua oară, în aproape aceleași condiții de spitalizare, în momente în care trebuie să ai încredere în tine pentru a merge mai departe, fenomenul s-a repetat. De data aceasta, chipul părintelui este conturat mult mai bine", a spus Ioan Burculeț.

Citeste si: Astrologul Ioan Burculeț, previziune șocantă despre o persoană ”cu nume de rezonanță”: ”Poate să dispară efectiv”

Citeste si: El a fost singurul om care a știut unde se află Tudor. Ce spunea astrologul Ion Burculeț despre locul în care se afla băiatul

Citeste si: Chipul lui Iisus, surprins înainte de Crăciun, deasupra Mănăstirii Petru Vodă? Iată imaginile realizate de specialistul în astrologie Ioan Burculeţ EXCLUSIV

Specialistul în astrologie a fost de multe ori să se roage la Mănăstirea Petru Vodă, considerând că este un loc cu o încărcătură deosebită pentru el. A fost și în timpul în care duhovnicul Iustin Pârvu trăia și după moartea acestuia.

”Atunci când ai Credință și invoci pe cineva în rugăciunile tale, nu aștepți semne! Ele vin singure și instinctul sacralității din Univers răspunde rugăciunilor. Nu pot să uit cum în anul 2015 eram pe "muchie de cuțit". Puțini știu ca ma rugăsem o săptămână la părintele nu de frica, pur și simplu pentru a-mi ceda durerile, erau groznice. Ieșind în natură înaintea venirii pentru operația din luna iunie 2015 am suprins o fotografie rara... Multi au avut obiectiunile lor pro si contra. Mie nu mi-a pasat, stiam ce port in suflet. Si iata cum din nou acum cateva zile șambata 2019, cand a fost pomenirea mortilor, dupa ce ma rugasem la el, parintele Iustin Parvu si Arhanghelii Mihail si Gavril, ocrotitorii de la Petru Voda Neamt, am avut surpriza ca dupa o fotografie care tintea Soarele, seara tarziu sa vad aceiasi forma a unui nor mic dar in care se observa clar chipul Parintelui.

Nu pot uita anul 2015, cand atunci cand l'am intrebat: "Parinte sa dau inainte cu astrologia?" A venit răspunsul: "Măi Ioan, să mergi înainte cu ce faci dar nu te departa de taina noastra ortodoxa!" si dupa ce m-a pus în genunchi si mi-a citit rugăciunile a spus "Noi trebuie sa dam înainte pentru ca scopul este mântuirea."
Sunt multe de spus despre duhovnicul Iustin Parvu, ca OM, ca preot, ca suflet si de ce nu Inger care ne vegheaza de acolo de sus.
Cu mine a facut minuni si pentru mine nu este a doua oara!”, a povestit specialistul în astrologie Ioan Burculeț

Ioan Burculeț este recunoscut pentru previziunile salelegate de tragedii, evenimente națioanle și internaționale, dar și despre faptul că a anunțat arestarea Elenei Udrea în Costa Rica. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si