Astrologul Ioan Burculeț, previziune șocantă despre o persoană ”cu nume de rezonanță”: ”Poate să dispară efectiv”

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț, noi previziuni șocante pentru următoarea perioadă

Author: C.L. miercuri 27 februarie 2019 , 21:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Ioan Burculeț, specialistul în astrologie, care a prevăzut arestarea Elenei Udrea, în toamna anului trecut, în Costa Rica, vine cu noi dezvăluiri.

Conform specialistului în astrologie Ioan Burculeț, următoarea perioadă va fi una încărcată de evenimente. Din păcate, cele mai multe sunt negative, de la incidente, accidente, până la dispariții și morți.

”Mă îngrijorează faptul că un nou incident va avea loc la metrou. Mai mult, o femeie va revoluționa și va avea răsunet în România, probabil cu felul ei de a fi.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Dincolo de toate, o persoană cu nume de rezonanță, va avea probleme și poate să dispară efectiv. O altă trecere în neființă! 

Citeste si: Lovitură pentru românii care au credite! Nu s-a mai întâmplat niciodată în istorie așa ceva

Dincolo de un cutremur mediu, care va fi anunțat în mass media, cu epicentru la Buzău, va mai fi un incident aviatic în spațiul aerian cu implicațiile unui aparat de zbor militar, evident că va fi vizibil. La Brasov, un alt incident cu răsunet, de la foc până la implicațiile unui spital intr-un scandal. O femeie va muri în România, răpusă de o boală, si este (n.r. o persoană) cunoscută....

Astrologul Ioan Burculeț: ”Un nou nume ales sau vot pentru ceva”

Pompierii din București vor avea o operațiune de salvare și nu în ultimul rând o tornada sau un vânt puternic va lovi România, cred că spre Marea Neagră și Nordul țării. În plan politic, vom asista la o schimbare vizibilă în București, un nou nume ales sau vot pentru ceva. Și cum puteam să uit de Iași, unde poliția va căuta un urmărit pentru că va fi alt eveniment vizibil (probabil bancă). 

Citeste si: El a fost singurul om care a știut unde se află Tudor. Ce spunea astrologul Ion Burculeț despre locul în care se afla băiatul

 

Internațional, va fi un incident la întrunirea Trump cu reprezentantul din Korea de Nord, unde la adresa ultimului si imaginea lui va fi ceva care va da fiori”, este previziunea astrologului Ioan Burculeț, publicată pe pagina sa de socializare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si