La poalele Postăvarului, într-un peisaj hibernal, se etalează bolizii, ținutele și … conturile; prea obosiți ca să schieze și prea dornici să se distreze, tinerii se adună în cel mai nou club inaugurat aici. Distracția se ține după modelul de la malul mării: se bea șampanie scumpă, se consumă fructe de mare, însă shoturile nu se aduc cu roaba, ci cu schiul.

Startul distracției se dă în parcările de la intrarea în stațiune, unde vizitatorii coboară din mașini de lux și ajung cu picioarele pe pământ...

Unii, mai odihniți și mai relaxați din fire, ar urca muntele la volanul bolizilor dacă s-ar putea, iar alții sunt gata pentru o petrecere de neuitat, la poalele masivului Postăvarul.

S-au dus vremurile cu cântece de chitară la cabană, cu foc de tabăra și vin fiert. Acum altele sunt pretențile și alții... turiștii.  Dovadă stă cel mai nou club inaugurat în Poiana Brașov, destinat celor cu poftă de viață și conturi pline, care vara sunt ”pe val” la Mamaia, și iarna sunt pe pârtie, dar nu ca să schieze, ci să se distreze.

Citește și: Teo Trandafir a avut parte de o farsă de zile mari din partea echipei emisiunii “Teo Show”. “Am început să strig: Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cine nu e aici „nu există” și nu e loc decât pentru cei pentru care luxul e un stil de viață. Mulți dintre cei care ajung pe pârtie nu fac nicio diferența între o potecă de munte și  galeriile mall-urilor.

Antonio Lo Pinto, italianul care și-a părăsit țara pentru liniștea unui sat din Gorj

Tot duminică, la “Asta-i România!” îl vom cunoaște pe italianul care și-a părăsit țara pentru a-și trăi viața într-un sat din Gorj.

A lăsat viața de pe malul Mediteranei, pentru liniștea de la țară, din România. Antonio Lo Pinto este căsătorit de 18 ani cu o româncă, iar aici în sat oltenii l-au primit cu brațele deschise.

Citește și: Val de ger polar în România. Temperaturi de până la -25 de grade. Drumurile au fost blocate, iar două persoane și-au pierdut viața

Italianul, de profesie bucătar, îi strânge pe bătrânii satului la masă și îi răsfață cu scoici, caracatiță și tot felul de fructe de mare pe care sătenii le-au descoperit abia acum, datorită lui.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Nu ratați o nouă ediție “Asta-i România!” duminică de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Șpaga din spitale- singura soluție în primirea tratamentului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si