Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Un destin ce sta sub semnul sacrificiului

Duminica aceasta, la "Asta-i Romania", incepand cu ora 14.30, veti cunoaste povestea unei mame ramasa vaduva si care se luta in fiecare zi sa le ofere celor doi copii un viitor.

Author: Diana Bostan vineri 10 septembrie 2021 , 17:21

Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”,  Un destin ce sta sub semnul sacrificiului
Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Un destin ce sta sub semnul sacrificiului[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sacrificiu, iubire și speranță sunt coordonatele vieții Dianei, o tânără mamă de 23 de ani pe care destinul a lovit -o mult prea greu și mult prea devreme.

Și-a pierdut soțul într-un accident și de atunci își crește copiii într-o căsuță sărăcăcioasă de la marginea unui cătun, lângă o pădure.

Trăiesc cu speranța unei vieți mai bune

Într-o cămăruță în care arde în fiecare seară o lumânare, doi copii visează la o lume de basm, la feți frumoși și palate fermecate. Pentru ​cei mici mama este întregul univers, pentru tânăra mama cei mici sunt însăși viața. Când credea că are toate motivele din lume să fie fericită, s-a trezit văduvă cu doi copii mici de crescut și cu multă durere în suflet de dus.

Chiar daca încearcă să fie puternică, zâmbetul Dianei se transformă ușor în lacrimi.

Inima îi bate doar pentru Sofia, fetița ei de doar 2 ani și pentru Albert, băiatul care abia ce a împlinit 5 ani. De dragul copiilor, luptă din răsputeri să meargă mai departe, să transforme imposibilul în posibil, de fiecare dată când e vorba de nevoile și dorințele copiilor săi.

Citeste si: Ce părere are Mădălina, concurentă a sezonului 3 ”Puterea Dragostei”, despre noile fete

Nu are pe nimeni să o ajute

Singurii bani care intră în casă sunt alocațiile copiilor și pensia de urmaș, din care reușește să pună câțiva lei deoparte pentru a le oferi celor mici o casă. Merge pe jos până la oraș chiar și când e vremea rea, pentru că nu se îndură să plătească 10 lei pe biletul dus întors la microbuz. Muncește cu ziua prin sat de fiecare dată când e chemată. Nimic nu este prea greu la gândul că, într-o zi, își vă lua copii și se vor muta cu toții la casa lor.

Și tot duminica îl veți cunoaște și pe omul care trăiește în vârful munților, departe de lume și oameni, acolo unde numai vântul se aude.

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, despre iubire, speranță și sacrificiu, duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, nunțile fastuoase din Țara Oașului! Mii de invitați sunt martori ai unirii destinului tinerilor în una dintre cele mai bogate localități din Romania!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si