E halucinant ce spun deţinutele din penitenciarul unde este închisă Elena Udrea. Le place la închisoare pentru că nu-şi ascund orientarea sexuală. "Nu am fost niciodată fericită"

Elena Udrea, declaratii halucinante ale colegelor de detentie. Uite ce spun despre orientarea lor sexuala.

Lili Lascar, duminică 18 noiembrie 2018 , 15:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Condiţiile din închisoarea unde se află în prezent Elena Udrea sunt extrem de grele. Fosta politiciană primeşte în puşcărie o rolă de hârtie igienică pe lună. Un studiu făcut de o profesoară de la Facultatea de Drept a Universităţii Costa Rica despre viaţa din penitenciar arată că igiena nu este la standarde normale la “Vilma Curling Rivera” (n.r fosta denumire este El buen pastor), acolo unde românca a fost dusă, după ce a fost reţinută de Interpol.

“O deţinută spune că închisoarea oferă o rolă de hârtie igienică pe lună. Un prosop se dă la fiecare două luni, la fel şi un săpun de baie. O altă femeie a declarat că "nu ajunge un sul de hârtie igienică pe lună, trebuie făcut ceva pentru a schimba această situaţie umilitoare”, se arată în studiul despre condiţiile din închisoarea costaricană.

"Aşa cum s-au exprimat deţinuţii, autorităţile nu respectă regula 5 a convenţiei de la Bangkok, care prevede următoarele: Spaţiile destinate cazării femeilor deţinute trebuie să aibă mijloace şi mijloace articolele necesare pentru a satisface nevoile de igiena de acest gen, inclusiv tampoane sanitare gratuite şi furnizarea permanentă de apă pentru îngrijire personalul copiilor şi femeilor, în special cei care gătesc,

femeile însărcinate şi cele care sunt în perioada de lactaţie sau menstruaţie”, s-a mai punctat în studiu.

Elena Udrea, declaratii halucinante ale colegelor de detentie. "De teamă să nu-mi distrug părinţii"

Ei bine, în urmă cu ceva timp, in spatele gratiilor a mai fost realizat un studiu, dar cu altă tema. Subiectul este "comportamentul sexual al femeilor private de libertate", iar concluziile au fost neaşteptate.

Foarte multe femei care ajung în spatele gratiilor au spus că şi-au îmbrăţişat adevărata orientare sexuala în închisoare, unde au simţit că pot să se lase purtate de val fără să fie judecate.

Acestea au declarat că, în libertate, îşi ascundeau natura din cauza prejudecăţilor societăţii.

" Am avut mai mulţi iubiţi, dar nu am fost niciodată fericită. Eu eram atrasă de femei încă din liceu.

Nu am spus niciodată asta şi nici nu m-am arătat de teamă să nu-mi distrug părinţii. Li s-ar fi parut mai puţin ruşinos să spună că au o fiica infractoare decât că spună că sunt lesbiană", a recunoscut o femeie de 37 de ani.

Câteva foste deţinute au povestit că au adoptat un soi de "lesbianism temporar" în penitenciar, dar în libertate au revenit la orientarea lor sexuală.


 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR miercuri, 14 aprilie 2021: Leul crește puternic față de dolar! Care... Curs valutar BNR miercuri, 14 aprilie 2021: Leul crește puternic față de dolar! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si