E halucinant cum îşi petrece Mariana Nenu Revelionul. "Mă antrenez pentru Exatlon 3" Uite ce face sportiva EXCLUSIV

Mariana de la Exatlon, program incredibil de Revelion. Uite ce face sportiva.

duminică 30 decembrie 2018 , 16:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

Mariana de la Exatlon, program incredibil de Revelion. "Pur şi simplu simt nevoia să alerg"

De Crăciun, în timp ce aproape toţi românii savurau preparate tradiţionale de Sărbători, protagonista noastra alerga pentru o cauză nobilă.

" Am alergat 130 de kilometri în total pentru un caz umanitar, un băieţel bolnav de cancer care se află în Israel unde urmează să i se facă o intervenţie foarte scumpă. Mi-a zis tatăl lui că e cel mai mare fan al meu de când m-a văzut la Exatlon şi m-am topit. Am şi donat nişte bănuţi. Am văzut că şi Yamato Zaharia şi Mirel Drăgan au donat", a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro.

Nici de Revelion Mariana nu poate sta departe de pista de alergat.

" Eu nu pot să stau.

Pur şi simplu simt nevoia să alerg. Asta voi face şi de Revelion. Mă duc în parcul IOR şi alerg 30-40 de kilometri. Mă antrenez pentru Exatlon 3 (râde) apoi cred că stau puţin la concert, că acolo mereu este spectacol în Noaptea dintre Ani", a mai spus îndrăgita "războinică".


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si