Ea este una dintre elevele de 10 de la Evaluare Națională 2019! La ce liceu vrea să studieze acum Karina

Karina este una dintre elevele care au reușit să obținută media 10 la Evaluare Națională 2019.

C.L., marți 25 iunie 2019 , 15:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Karina este din Găești și este unul dintre absolvenții de clasa a VIII- a care a reușit să obțină media 10, conform rezultatelor la Evaluare Națională 2019, publicate azi de Ministerul Educației.

Nu a fost o mirare pentru nimeni când au fost afișate rezultatele, iar media Karinei Marinescu a fost 10, asta în condițiile în care tânăra a terminat școala generală tot cu media generală 10.

Citeste si: Incredibil! Au fost la examen, dar nu au reușit să ia mai mult de...1! Câți absolvenți nu au reușit să facă nimic la Evaluarea Națională 2019

Citeste si: Interviu EXCLUSIV în studioul stirilekanald.ro! Ministrul Ecaterina Andronescu a explicat ce se va schimba în legea Învățământului și ce va aduce nou sistemul de Bacalaureat!

Karina a terminat școala cu media generală 10 și vrea la un liceu din Pitești

Karina a fost elevă a școlii generale ”Șerban Cioculescu” din Găești, iar acum va fi elevă a unui liceu de top din Pitești. Așa cum a declarat recent într-un interviu pentru Cronica Găeștiului, Karina vrea o carieră de astronom sau de medic. Este pasionată de fizică, dar e bună la toate materiile, dacă a terminat școala cu note doar de 10.

În județul Dâmbovița, alți trei elevi au luat media 10 la Evaluare Națională 2019.

Și în București au fost 48 de absolvenți de clasa a VIII-a care au avut media 10 la Evaluare Națională 2019.

foto: Cronica Gaestiului

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si