Flavius Jucu s-a făcut remarcat datorită asemănării sale cu vedetele de la Hollywood. Dacă generația Tik Tok l-a asemănat cu actorul Ian Somerhalder din serialul "The Vampire Diaries", există voci care susțin că seamănă cu iconicul Alain Delon sau cu Patrick Duffy, Bobby din Dallas. 

Flavius Jucu face senzație pe rețelele de socializare

Flavius Jucu: „Da, am dat un interviu pentru un site de adolescenți, apoi am apărut în videoclipul "Narcos", al lui Dominique .”

Citeste si: VIDEO- Astazi, la 22:30, Marea Premiera a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Cinci concurenti sunt gata sa gaseasca solutiile definitiilor oferite de prezentatorul emisiunii “Conteaza doar ce ai in cap!”

Flavius a povestit cum a realizat cp seamănă cu celebrul Ian Somerhalder: „O colegă de liceu mi-a spus prima oară, „băi ce semeni cu Damon din The Vampire Diaries și am zis să văd și eu despre ce e vorba. Și m-am uitat la serial și eu și am văzut că semăn foarte bine.”

Flavius Jucu a fost profesor de sport

Flavius a antrenat la o sală din Timișoara.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Prima eliminare din “Casa iubirii”! Cine este noua concurentă care a intrat astăzi în competiția dragostei?

„ Când am spus pe rețelele de socializare că antrenez la sală, toată lumea m-a întrebat la ce sală din București antrenez. Le-am spus că, din păcate, antrenez în Timișoara și am primit peste 50 de mesaje din care s-ar fi găsit vreo 20 de clienți”.

Flavius a avut o copilărie fericită și a jucat fotbal 13 ani, de aici și pasiunea pentru sport. Acum Flavius dorește să-și găsească jumătatea în ”Casa Iubirii”, acolo unde a și pus pe jar inima mai multor fete.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si