Mesaje de Paște 2022. În acest articol puteți găsi  cele mai frumoase mesaje de Învierea Domnului pe care să le transmiteți persoanelor apropiate cu ocazia  Sărbătorilor Pascale.

Mesaje de Paște

Mesaje creștine de Paște 2022

„Un Paște fericit cu credință, speranță și iubire! La fel ca Domnul Hristos, prin jertfă, efort si suferință să ajungem la biruință! Hristos a inviat!”

Citeste si: Tradiții si superstiții în Joia Mare. Ce e bine să faci în această zi de sărbătoare

„Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. SARBATORI FERICITE SI LINISTITE!”

Mesaje de Paște

„Minunea Invierii sa va aduca in suflet impacare, armonie si iertare. Priviti cu seninatate inainte si bucurati-va de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru dumneavoastra”

„Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni,mai iertatori,mai ingaduitori,mai intelepti,mereu cu lumina in suflet,ganduri si simtiri.Hristos a inviat!”

Mesaje de Paște

„Hristos a Înviat!Sarbatoarea Invierii Domnului,binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde,bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Paște 2022. Arhiepiscopul Tomisului va aduce și în acest an Lumina Sfântă de la Ierusalim de pe mare

„Fie ca sfintele sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa,casa mai bogata si masa inbelsugata.

Fie ca Învierea Mîntuitorului sa ne faca sa aducem lumina,caldura si iubire in suflet,inimile si gindurile celor dragi si fie ca Hristos a Înviat pentru fiecare”.

Mesaje haioase de Paște

„Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!”

„Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!”

Citeste si: De ce ciocnim ouă de Paște? Care e semnificația acestei tradiții străvechi

„Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a Înviat!”

„16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!”

„Un iepuraş tare dragălaş, a ieşit în cale, cu viteză mare, şi-ţi urează neîncetat: să ai Paşte Minunat, şi Hristos a Înviat!”

Mesaje de Paște cu poze

„Cu lumânări în mâini, atunci când clopotele bat, să rostim din suflet cel mai frumos mesaj: Hristos a înviat! Paște fericit!”

Mesaje de Paște

„Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o face în fiecare primăvară.

Fie ca promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace și bucurie! Paște fericit!”

Mesaje de Paște

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Mesaje de Paște

„Întâmpină miracolul Învierii Domnului cu sufletul deschis și cu bucurie. Paște fericit!”

Citeste si: Ce semnificație are fiecare culoare a ouălor de Paște. Care este culoarea care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște?

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si