Incident teribil pe DJ 226, între Năvodari şi Corbu! Un fost campion la culturism, în vârstă de 54 de ani, a încetat din viață, după ce a fost implicat într-un grav accident, scrie Antena 3 CNN.

Cum a avut loc accidentul?

Totul a avut loc joi, 16 mai, după ce potrivit unor martori, un şofer ar fi fost atent la telefon pentru un moment, iar maşina a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal un autoturism care circula regulamentar.

Din păcate, în urma impactului puternic, 3 persoane au rămas încarcerate. Medicii au făcut tot posibilul pentru cei 3, însă Costel Căileanu, fostul campion la culturism din Năvodari, care se afla în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

„La accidentul rutier dintre localitățile Năvodari și Corbu, au fost găsite trei victime. O victimă, șofer, în stop cardiorespirator – s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate, fără rezultat pozitiv – a fost declarat decedat la sfârșitul protocolului; o victimă, femeie cu traumatism toracic și traumatism de membre, conștientă, transportată de către SAJ B2 la Spitalul Județean Constanța, și a treia victimă, bărbat, șofer, cu traumatism de membre superioare, posibil fractură deschisă la unul din membre – preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean”, a precizat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Fost campiont culturism mort accident

El este Costel Căileanu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Titi Aur, reacție tranșantă după declarația tânărului de la Timișoara care spunea „nu aveam viteză, 115-120 km/h maxim”. Pilotul de raliu dă vina și pe părinți: „Arăt cu degetul şi am dreptate”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, o femeie a fost preluată de o ambulanţă şi transportată de urgenţă la spital, în timp ce un alt bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În urma evenimentului rutier, traficul a fost blocat pe sensul spre Corbu, pe ambele benzi.

Cine era Costel Căileanu?

Costel Căileanu a fost multiplu campion național și medaliat cu bronz la Campionatul Balcanic. Încă de la vârsta de 20 de ani, bărbatul se apucase de culturism, iar datorită perseverenței a cucerit mai multe titluri de campion al României, potrivit Ziua Constanța.

Fost campiont culturism mort accident

El este Costel Căileanu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Florin Piersic a fost mutat de la ATI! Mesaj pentru toți oamenii care vor să vorbească cu el: „Sunt bine. Asta e cel mai important”

Acesta era de loc din localitatea Alexandru Ioan Cuza, din județul Iași, și a venit la Năvodari, unde s-a stabilit încă din anul 1987. Costel Căileanu făcuse o perioadă și box, la Petromidia Năvodari, având câteva victorii, mai scrie sursa citată mai sus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si