Vin vești foarte bune de la unitatea medicală la care se află Florin Piersic! Se pare că marele actor a depășit momentele dificile, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ. Prin urmare, medicii au decis să îl transfere pe maestru de la ATI, unde se afla până acum.

În prezent, Florin Piersic se simte mult mai bine. Acesta a petrecut o săptămână la terapie intensivă și a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, însă acum se starea sa de sănătate este din ce în ce mai bună.

florin piersic, florin piersic spital, florin piersic operatii

Florin Piersic, mesaj pentru fanii săi. 

[Sursa foto: Facebook ]

În prezent, artistul poate sta în picioare dacă este susținut și a început deja procedurile de kinetoterapie, pentru a se recupera cât mai repede și a depăși perioada extrem de dificilă pe care a traversat-o.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În ultimele zile o mulțime de persoane au fost îngrijorate pentru starea de sănătate a îndrăgitului actor, astfel că artistul a decis să comunice cu fanii săi care îl iubesc și care abia așteaptă să îl vadă din nou pe scenă. De pe patul de spital, acesta și-a setat un mesaj vocal pe telefon pe care îl aud toți cei care îl contactează.

Citește și: VIDEO- Florin Piersic, în stare mai bună. Care sunt ultimele informații cu privire la starea de sănătate a marelui artist

Florin Piersic le mulțumește tuturor celor care și-au îndreptat gândurile bune spre el în această perioadă și i-a asigurat pe fanii săi că o să îi contacteze în perioada următoare pe toți cei care l-au sunat și cu care nu a putut să comunice până acum. 

„Aţi sunat la Florin Piersic. Sunt bine. Asta e cel mai important. Bine, în sensul în care sunt sănătos. Şi dumneavoastră vă doresc la fel.

Vă mulţumesc pentru că m-aţi sunat şi dacă doriţi să-mi lăsaţi un mesaj, faceţi foarte bine. Aşteptaţi semnalul sonor şi vorbiţi. Eu am să văd cine a sunat şi am să vă sun. Vă mulţumesc şi vă doresc tot ceea ce îmi doresc mie, Florin Piersic, spune actorul în mesaj, notează kanald.ro.

florin piersic, florin piersic spital, florin piersic operatii

Maestrul spune că starea de sănătate i s-a îmbunătățit. 

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si