Viorel și-a pierdut viața în această dimineață, în accidentul din Vâlcea, în care au fost implicate un autoturism și un autobiz plin cu elevi.

Viorel, un tânăr de 22 de ani, se afla la volanul autoturismului. Acesta muncea în Anglia și doar ce sosise în țară. Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, Viorel mai avea 7 km și ar fi ajuns acasă. Din păcate, viața i s-a sfârșit brusc.

Accident Vâlcea

[Sursa foto: observatornews.ro]

A murit înainte de a ajunge acasă

Tragicul incident a avut loc în această dimineață, în localitatea Tomșani, din județul Vâlcea. În accident au fost implicate un autobuz plin cu elevi, care ar fi mers în excursie, și un aututrism, la volanul căruia se afla Viorel.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Viorel avea 22 de ani, muncea în Anglia și venise în țară pentru câteva zile. Tânărul doar ce își luase mașina și se îndrepta spre casă. Cu 7 km înainte de a ajunge la destinație, viața lui Viorel s-a încheiat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate anterior, Viorel ar fi încercat să efectueze o depășire, însă manevra i-a fost fatală.

Citește și: Cristian, de negăsit în apele râului Natisone, la două săptămâni de la tragedie! "Nu ne vom opri". A trecut o săptămână de la înmormântarea prietenelor lui, Bianca și Patrizia

El este tânărul mort în accidentul din Vâlcea!

[Sursa foto: observatornews.ro]

La fața locului au ajuns imediat autoritățile. Echipajul medical a încercat să îl salveze pe Viorel, dar, din păcate, acesta nu  a răspuns manevrelor de resuscitare. 

În autocarul implicat în accident se aflau 51 de elevi și cinci adulți. Potrivit primelor informații, șoferul autobuzului și trei elevi au necesitat transportarea la o unitate medicală.

Citește și: Dragostea învinge teama! "Trebuie să fac tot ce îmi stă în putere pentru a-mi recupera soţul". Povestea emoționantă a unei femei care a traversat Europa

Accident Vâlcea

[Sursa foto: observatornews.ro]

Autoritățile fac cercetări pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul tragic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si