Elena Livia I. avea doar 33 de ani și era mama unui băiețel care are doar 7 anișori. Tânăra s-a îmbolnăvit în timp ce se afla acasă, în pat, fără avertismente. Familia a sunat imediat cum au observat că românca se simte rău la numărul de urgență. Potrivit primelor informații, se pare că Elena Livia nu ar fi suferit de vreo boală anume.

Cauza decesului tinerei românce este o boală care apare brusc, fiind nespecificată, notează jurnaliștii din Italia.

Toate eforturile depuse pentru ca tânăra de 33 de ani să ajungă mai repede la spital au fost în zadar.

Citește și: O mamă și-a împușcat fiul de nouă ori pentru că nu voia să doarmă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Elena Livia s-a stins din viață la scurt timp după ce a ajuns în camera de urgență a spitalului Angelo din Mestre, din regiunea Veneto. În prezent, moartea fulgerătoare a româncei nu prezintă un motiv clar, motiv pentru care membrii familiei se gândesc să ceară o autopsie pentru a elucida ceea ce s-a întâmplat.

Elena Livia a lăsat în urmă doar lacrimi și durere

Comunitatea Olmo di Martellago (Veneția), acolo unde românca în vârstă de 33 de ani a locuit și a fost cunoscută de toți este în stare de șoc în urma veștii absolut neașteptate. Elena Livia a lăsat în urmă un băiețel în vârstă de șapte ani. Cei doi aveau o relație foarte strânsă, fiind apropiați unul de celălalt.

Citește și: Un român a fost împușcat într-un bar din Italia. Care este motivul din spatele gestului făcut de un italian gelos

Elena Livia era româncă, dar a ajuns în Italia împreună cu familia ei în urmă cu 18 ani. A locuit mai întâi la Mogliano, apoi la Mestre. Timp de opt ani a locuit în Olmo, cu părinții și fiul său. Ea a urmat liceul științific Berto din Mogliano, a absolvit institutul Alberini din Lancenigo (Treviso) și a lucrat în sectorul hotelier. Mai apoi, tânăra și-a găsit un loc de muncă ca agent de securitate la Civis și a lucrat recent la Iperlando din Mestre. Chiar și colegii săi de muncă au fost șocați să audă de cele întâmplate.

Citește și: La șapte ani de la tragedie, familia unei românce decedate în Italia își strigă durerea: „Nu a fost sinucidere, vrem să știm adevărul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si