Elevul din clasa a VIII-a de la Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" din Târgu Mureş, care a făcut gesturi obscene la ore, iar apoi şi-a agresat diriginta a fost reţinut, luni seara, de poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară.

Citește și: VIDEO- Incident șocant la o școală din Târgu Mureș! Un elev a agresat un profesor, după ce a fost amendat că a făcut scandal la ore

Elevul de clasa a VIII-a de la Colegiul Național „Alexandru Papiul Ilarian” din Târgu Mureș, a fost condus luni, 11 martie, de două ori la secția de poliție, după ce și-ar fi lovit diriginta cu pumnii.

Elevul, în vârstă de 15 ani, a fost surprins de către colegii săi în timp ce sfida fără remușcări o profesoară în timpul orelor de curs, potrivit publicației Zi de zi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Copilul a devenit agresiv după ce profesoara l-a rugat pe elev să se abțină de la gesturile necorespunzătoare în încercarea de a-l opri din a-și aprinde o țigară în sala de curs.

Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" din Târgu Mureş

Scandal la Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" din Târgu Mureş

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dosar deschis pe numele elevului reținut

"Ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară şi în baza probatoriului administrat, faţă de tânărul de 15 ani a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în vederea executării măsurii", a arătat, luni seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost testat cu privire la posibila prezenţă a substanţelor interzise, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" din Târgu Mureş

Scandal la Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" din Târgu Mureş 

[Sursa foto: Zi de zi]

Amenda de 500 de lei l-a înfuriat pe elevul bătăuș

Elevul, în vârstă de doar 15 ani a fost condus de către polițiști la secția de poliție unde i s-a aplicat o amendă de 500 de lei pentru perturbarea ordinii și liniștii publice.

După ce a fost readus la școală alături de mama sa pentru a da socoteală în fața conducerii unității de învățământ pentru comportamentul său total deplasat, acesta s-a repezit spre profesoara care i-a atras atenția și a lovit-o de multiple ori cu pumnii.

A intervenit rapid portarul colegiului pentru a-l imobiliza până la venirea polițiștilor. Acesta a fost dus din nou la secția de poliție unde a fost deschisă o anchetă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si